Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (3)

Hytissä on jääkaappi, jossa on valmiina virvokkeita. Ikkunalliset hytit on 6 hengen hyttejä, eli yksi 4 hengen hytti ja yksi 2 hengen hytti, joissa on välissä ovi. 2 hengen hytissä on 2 sänkyä ns. samalla tasolla, ei siis päällekäin. Sänkyjä ei kuitenkaan saa vierekkäin. Perhehytissä on myös tv ja x-boxi, johon saa infosta ohjaimet ja vuokrata pelejä/leffoja.Mukavaa matkaa!

rahan tuhlausta maksaa siitä. Kaki tavallista 4h hyttiä väliovella.

Kivahan se on, että on tilaa ja kaksi vessaa ja se jääkaappi, mutta sänkyjen suhteen ei oikein ollut meidän tarkoitukseen.Eli meillä on 2 aikuista ja kolme lasta. Oli vaikea miettiä miten nukutaan, kun jos vanhemmat haluavat nukua samassa hytissä, niin sitten kaksi vanhempaa lasta joutuu nukkumaan keskenään ja oienin vanhempien lähellä. Me taisimme päätyä lopulta nukkumaan niin, että isommat lapset yöäsängyissä ja alasängyt yhteen ja pienin nukkui isän ja äidin välissä. Joten toisen hytin sängyt menivät "hukkaan".

ja ts:täkään ei näkynyt sitä kanavaa ja sitä ohjelmaa, jota olin ajatellut illalla katsoa, lasten mentyä nukkumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se on? Meitä lähdössä 2 aik ja 3 lasta ja perhehytti ikkunalla varattu, mut netistä ei löydy siitä juuri kuvia eikä tietoa.. Onko siellä jääkaappia, miten sängyt vai onko kaksi erillistä hyttiä väliovella? Kertokaa kaikenlaisia kokemuksia, lapset ovat 2, 6 ja 7v!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat