Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Äkkäsin roskiksilla pari korituolia ja ajattelin ottaa ne itselleni, mutta niistä olikin vartavasten sahattu pari jalkaa ja pinnaa pois. Eli jos itse en tarvitse niin ei saa kukaan muukaan ottaa ilmaiseksi. Tosi ekologista.

Kommentit (6)

kävelin tota meidän katua kotiin päin ja näin, kun pappa raahasi korkeaa sellasta elfa-korikkoa jätelavalle. Me ois just sellasta tarvittu ja valmistauduinkin huutamaan papalle, ettei heittäs niitä lavalle, vaan mä maksan 30€ niistä! Silloin pappa hyppäsi ensimmäisen korin päälle ja runttas sen sileäksi! Kun pääsin kohdalle, sanoin papalle, että olisin maksanut noista sun koreista 30, mutta kun jo ehdin rikkoa ne, niin ei voi mitään. Pappa yritti oikoa koreja, mutta paskakshan ne oli menny. Näki, että pappaa vatutti=)

Meidän roskiskatoksessa oli pari päivää hyväkuntoinen tarjoiluvaunu, jonka toin lopulta meille parvekepöydäksi. Pöytä kerkesi olla parvekkeellamme muutaman päivän, kunnes se yhden yön aikana katosi. Asuntomme on maan tasalla ja parvekkeellemme on esteetön kulku, mutta aiemmin mitään ei ole varastettu, vaikka siellä on ollut tuota tarjoiluvaunua arvokkaampaa kalustetta ja kukkaa. Epäilemmekin suuresti, että vaunun aiemmat omistajat ovat bonganneet sen meidän parvekkeeltamme ja hakeneet sen takaisin itselleen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toi poikkisahaus oli kyllä noloa :D Ellei sitten perheen lapsi vaikka ole saanut harjoitella sahaamista vanhoilla tuoleilla ennen poisheittämistä?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat