Jos löytäisit kotoanne Maxi-Sloggit, mitä tekisit?

Vierailija

Siis ihan omien pyykkienne joukossa olisi tunnistamattomat mummoalkkarit. Mistä uskoisit olevan kyse?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

niin antaisin hänelle hymyssä suin eron, sillä hänellä olisi kyllä harvinaisen omituinen naismaku - saisi mennäkin ;)Ne saattaisivat olla mökiltä peräisin, anopin housut. Minun ei ainakaan.Tapailin muuten joskus vuonna x miestä, jonka pyykkinarulla oli kuivumassa jättikokoiset punaiset pitsihousut. Olivat miehen omat. Emme tavanneet enää montaa kertaa.

Vierailija

Aivan ihanat päällä, mukavat. Minulla on sekä bees-värisiä että valkoisia. Kaikista parhaat alkkarit, pysyy terveyssidekin paikoillaan päinvastoin kuin Tangoissa tai Mideissä :/Eli omat ne siellä pyykissäkin ovat :)

Vierailija

joka käyttää maxi-sloggeja. Luulenpa että harvalle miehelle maxi-sloggit mikään kiinnostuksen este olisi. Tietysti uskollisuus voi ollakin.

Vierailija

minkä mallisia alushousuja pidät, sisältö on kiinnostavampaa.Ja laihduttamisesta puhuvalle, kai tiedät että tuo maxi ei viittaa käyttäjän kokoon vaan alushousun malliin.

Vierailija

todennäköisesti tehnyt jotain muutakin. Nuo sloggit olisivat vaan loppukevennys. jättäisin hänet myös, mikäli housut olisivat silkkiset stringit tai ihan mitkä tahansa.Kauheita tosikoita täällä. 9

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat