Vierailija

MIKÄ HOTELLI KANNATTA VALIKOIDA?MISSÄ KANNATTAA KÄYDÄ IHASTELEMASSA PAIKALLISIA NÄHTÄVYYKSIÄ YM?

Kommentit (8)

Meidän lapset tykkäs valtavasti ja niin itsekin. Yhtään ainutta kännistä suomalaista en ole siellä nähnyt, vaikka olen siellä kahteen kertaan ollut. Pienet hostellit on erittäin siistejä, parempia kuin useat hotellit maailmalla. Lähellä rantaa silti perushotelleja, jotka takuulla varma valinta. Rantaa silmän kantamattomiin ja se on niiiiin matalaa, että lapset voi olla täysin huoletta. Saa kahlata n. 15 m, että vesi yltää polviin. pieni, kiva, puistoinen paikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olimme siistissä hotellissa rannalla, Strand Spa. Siisti ja kiva, ja heillä hyvä ravintola. Alakerrassa uima-allas osasto. Ikkunat antoivat merelle ja ruohikolle. Aamuisin bongasimme bambeja rantapusikossa :D Ranta-elämä oli lasten mieleen, Pärnun hiekkaranta on Euroopan top 10 joukossa, eikä syyttä. Pärnu on aivan kuin etelässä olisi, vain palmut puuttuu. Viereisessä isossa hotellissa oli Vesiparatiisi liukumäkineen, porealtaineen ja lastenaltaineen. meidän ehdoton suosikki!! Ja siisteydessään vetää vertoja kotona oleville kylpylöille. Lapset tykkäsivtä vaeltaa kanssamme puistoissa nurmikentillä, niitä siellä riittää. Mieleenpainuva nähtävyys oli aallonmurtaja, jota pitkin pääsi kävelemään aika kauas merelle. En ymmärrä, jos joku väittää ettei tekemistä pienille lapsille. Ranta- ja vesielämähän on just sitä kivaa, on siellä tivolikin ja noi puistot oli kiva juttu. Pärnun keskusta on pieni ja lapselle sopivan kokoinen. Liikuimme paikallisbussilla ja taksilla. Hotelleista/matkanjärjestältä saa myös tietoa retkistä mm. minikokoisia elämiä kasvattavalle maatilalle yms. Pärnu on kiva paikka lapsiperheelle, hinnat ovat edullisia ja kaikkea on. Olemme olleet kahtena kesänä ja varmasti menemme jatkossa uudelleen. Kännääviä suomalaisia on joka lomakohteessa, menit Kanarialle, Thaimaaseen tai Pärnuun ja kerjäläisistä nyt ei ole mitään harmia, ja on niitä jopa täällä Helsingissäkin.

Meidän hotelli oli sama, jonne Ikaalisten matkatoimisto vie väkensä, nimeä en mista. Kävelymatka joka paikkaan. Siellä oli kiva pyöräillä, uida ja syödä. Shoppailua harrastimme yhden iltapäivän ja muuten olimme lomalla. Iso ihana hiekkaranta joskin lasinpaloja sai varoa.Me matkustimme Tallinnasta paikallisella bussilla Pärnuun.

Vai onko siellä muuten kylpylöitä (siis juuri liukumäkiä yms. lasten juttuja), olemme menossa 12-vuotiaan kanssa kesällä ja pelottaa, että sattuu sadeviikko.....

En alle 10-vuotiaille suosittele. Paljon kännääviä suomalaisia, ja kerjääviä virolaisia. Ei mikään kauheen kiva paikka pienille lapsille. Omat lapset ei ainakaan tykänny yhtään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat