miehet ja prostituutio.. Oletteko koskaan miettineet, että

Vierailija

miten miehet pystyy maksamaan seksistä jollekin naiselle, jos näkevät, että nainen on selvästi tosi huonossa jamassa, siis pahoinpidelty, huumeissa tms. Ei mahdu mun kaaliin, miten siitä voi millään lailla saada nautintoa??!Kuvitteleeeko ne miehet oikeasti että toinen tekee sitä omasta ilostaan?

Kommentit (8)

Vierailija

Ei miehellä ole oikein järkevää suhdetta naisiin ja toisiin ihmisiin yleensä, jos tuohon kykenee. Valitettavasti aika moni ihminen on aika rikki sisältä.

Vierailija

Onko siis niin, että jostakin kaukaa tänne tuotu nainen, joka pakotetaan tai ajetaan prostituutioon, oppii esiintymään niin kuin haluaisi itsekin tehdä tuota työtä? Siis käyttäytyykö hän kiihottavasti, hymyileekö, hyväileekö niitä äijänkuvatuksia? Vaikka tuo ei ole kovin loogista, voisin kuitenkin uskoa, että he käyttäytyvät "kuten kuuluu". - Vai makaavatko he passiivisina jossakin ja miehet vain puskevat päälle? Hyi yök.

Vierailija

Pillunpuutteessa sitä panee mitä vaan, ja jos ei parempaa ole saatavilla niiin mikäs siinä sitten. Toisaaltahan siitä tavallaan auttaa myös sitä tyttöä, kun antaa sille rahaa

Vierailija

Tai ajatelkaa sitä kehitysvammaista nuorta naista, jota hänen oma ihana aviomiehensä myi vaikka kuinka kauan. Miten ne miehet saattavat? Voi tietysti olla, ettei tuo kehitysvamma erityisemmin näy ulospäin, mutta tuskin hän silti vaikuttaa ammattilaiselta viettelijättäreltä, jos sallitte tuollaisen termin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat