Tästä kaupunkijuhannuksesta tulee paras kaikista juhannuksista koko aikuisiälläni

Vierailija

.

Kommentit (11)

Vierailija

Viimeksi itkit sitä, että ero tulee jussin takia. Oikean ratkaisun teit kuitenkin. Moniako oikeesti vituttaa tehdä aina toisten mielen mukaan?

Vierailija

lapsellasi on varmasti ihana juhannus kaupungissa, kun saa olla kaikessa rauhassa äitinsä kanssa (joka siis syö ja katsoo televisiota silloin kun huvittaa).Olet esimerkillinen äiti!!!!

Vierailija

En lähde anopin mökille mieheni kanssa, vaan jäämme lapsen kanssa kotiin. Ihanaa, on sisävessa ja suihku. Ei sääskiä ja televisiota saa katsoa silloin kun haluaa eikä silloin kun anopille sopii. Nettiyhteys toimii ja ruokaakin saa syödä oman aikataulun mukaan.Aloitankin tästä perinteen meidän parisuhteeseen, että tästä lähtien vietän juhannukset lapsen kanssa kotona. Ukko saa mennä vaikka tallinnan risteilylle äitinsä kanssa jos haluaa.

Vierailija

äläkä vain parisuhteesi ja anoppisuhteesi kannalta. Lapsi on nyt ehkä vielä pieni mutta tulevaisuudessa voi hyvinkin tykätä olla mökillä. Ehkä lapsi tulevaisuudessa onkin mökillä anoppisi (mummonsa) ja isänsä kanssa, jos sinua mökkeily ei kiinnosta?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat