Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

suostuisitko nainen seuraavaan leikkiin?

Vierailija

Tulisit kotiin ja löytäisit keittiönpöydältä viestin, että mene kultaseni makuuhuoneeseen. Sängyltä löytäisit mittojesi mukaan ostamani uuden mustan korsetin sukkineen ja viestin, että pue korsetti ja sukat, mutta jätä ihana pillusi paljaaksi..puettuasi korsetin huomaisit seuraavan viestin sängyllä, että katso yöpöydän laatikkoa..sieltä löytyisi lahjapaketti, jonka avaisit..paketista paljastuisi uusi hieromasauva sekä viesti, että käy selällesi sängylle ja hyväile itseäsi sauvalla..kun olet lähellä saada orgasmin, niin kutsu minut paikalle antamaan oikeaa kyrpää....Tulisin makuuhuoneeseen ja löytäisin sinut seksikkäänä korsetti päällä makaamassa selälläsi ja hieromasauva syvällä ihanassa pillussasi. Tulisin viereesi ja suutelisin pehmeitä huuliasi käteni siirtyessä korsetin peittämille rinnoillesi.

Sivut

Kommentit (20)

Siis miksi mies ei haluaisi katsella? Mitä se mies tekee toisessa huoneessa sillä aikaa? Katsoo telkkaria ihan tyynesti? Ja sitten makkarista kuuluu huuto: " Joooormaa, ala tulla nyt sieltä!!!"Eihän tuo vaan toimi IRL. Miksi edes kutsua enää miestä sinne siinä vaiheessa kun itse on valmis saamaan sillä dildolla?Jos mies ostaisi vain sen alusasusetin + dildon, mutta lapussa voisi vaikka lukea, että tulla asu päällä + lelu mukana miehen luo toiseen huoneeseen.

Eikä mua myöskään sytytä toi että yksikseni hoitelisin itteni ukolle valmiiksi. Laita nyt vähän hienovaraisemmin se sauva sinne sängylle myös ja vaikka että "Odotathan minua nämä päälläsi"...

ja en ole varma, pääsisinkö oikeaan tunnelmaan.

Niin ja olis kiva tietää, löytyykö mistään niin isoa korsettia, että meikäläisen päälle mahtuis =DT. N 28 160cm, 85kg

Edes teininä, kun ei ollut miestä? Miksi kaikki pitäisi tapahtua aina saman kaavan mukaan. Todella lattea asenne.

Millä "jollain" dildolla? Entäs jos se on hemmetin hyvä dildo ja mies on tulossa töistä?Lainaus:

kyllä yksinäni alkaisi jollain dildolla leikkiä. Missäs se mies sen aikaa luuraaP?

Saisi tulla lämmittelemään mut alusta asti.Ja ilman muuta suostuisin, jos muuten onnistuisi (ne lapset jne). Kiva, kun hommaan panostetaan ja tuodaan jotain uutta.Mutta jos mieheni kirjoittaisi "ihana pillusi", veikkaisin vakavaa mielenhäiriötä :D... mellä kielenkäyttö on tosi erityylistä. Ei siis "sivistyneempää" (jeesus, pois se meistä ja meidän makkarista!), mutta tuollainen makeilu puuttuu kyllä kokonaan...

Kyllä masturboin ja meillä on erittäin vaihteleva ja vilkas seksielämä jossa miellytämme toinen toisiamme. Minulle tuli tuosta sellainen kuva että runkkaan itseäni dildolla ja sitten huudan miehen panemaan kun on pillu märkänä. Siis että mies venailee jossain kutsua, eikä sellainen kiinnosta, vaan mielummin leikkisin miehen kanssa suoraan. Ja siihen leikkiin voi toki myös kuulua masturbointi itsensä ja toisen..Lainaus:

Edes teininä, kun ei ollut miestä? Miksi kaikki pitäisi tapahtua aina saman kaavan mukaan. Todella lattea asenne.

Millä "jollain" dildolla? Entäs jos se on hemmetin hyvä dildo ja mies on tulossa töistä?

Toivottavasti sun miehes ei myöskään toteuta sun toiveita.Lainaus:

kyllä yksinäni alkaisi jollain dildolla leikkiä. Missäs se mies sen aikaa luuraaP?

Saisi tulla lämmittelemään mut alusta asti.Vähän sama kun sanoisi, että räpellä ites märäks niin tuun sit panee.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat