Avioliiton seksittömyys tappanut parisuhteen. Miesn saada mies haluamaan useammin kuin

Vierailija

0-1x/kk? arki on vauhdikasta 2 alle kouluikäisen lapsen kanssa mutta onhan tuo nuorempikin lapsi jo 5v. Hymähtelemme arjen irtiotoille ja parisuhdeajalle ihan kaksin koska ei meillä ole lapsille hoitajia. Tämä kaikki vaikuttanut mieheni seksuaalisuuteen ja niinpä parisuhteemme onkin aika kuollut.

Hormoniarvotkin hän on tarkistamassa mutta niissä ei vikaa.

Pettäjäksi minusta ei ole.

Ahdistaa!

Kommentit (3)

Mutta tilanne sikäli toivottomampi, että meillä ei ole seksiä lainkaan tai 1/vuosi! Olenkin jo alkanut totutella ajatukseen, että avioliittomme loppuu viimeistään siinä vaiheessa, kun lapset lähtevät kotoa (ellei jo aiemmin). Pettäjäksi en minäkään pysty.

Hei... voisiko joku kertoa missä mättää?Sain lapsen 08 kesällä. kaikki on ihanaa,mutta sexiä en ole saanut kun kerran synnytyksen jälkeen ja kerran raskauden aikana! Seurustelen siis lapsen isän kanssa...Mies ei halua sexiä aina kun kysyn että voidaanko vähän puuhailla vastaus on ei tai ei huvita. olen kysynyt onko vika minussa vai missä?!?! aina vastaus on vaan että ei hän itekkään tiedä! riitelemme paljon nykyään olen monesti miettinyt olisiko elämäni helpompaa jos emme seurustelisi,mutta rakastan häntä kuitenkin niin suuresti että en haluaisi menettää häntä! mitä teen että saisimme sexielämämme sujumaan kun puhuminenkaan ei auta?!?!?!

Ei ole mitenkään tavatonta tässä ajassa, että mies kokee seksuaalista haluttomuutta. Miehen haluttomuudesta ei vain puhuta niin usein kuin naisen.Kuvaat, että vauhtia riittää ja moni mies tunteekin itsensä haluttomaksi pikkulapsi vaiheessa. Pitäisi tehdä pitkää päivää töissä ja pyörittää perheen rutiineja, joita riittää. Mistä siis ottaa jan yhteiseen seksi-ilotteluun?Monilla miehillä on tunne, että omaa aikaa ei enää ole koskaan ja jos sitä ottaa on syyllinen olo. Riittämättömyydestähän tässä on varmasti osaltaan kysymys. Onneksi teillä vielä tuntuu riittävän huumoria, hieman toki kyynistä, mutta kuitenkin. IIahduttavaa on myös kuulla, että sinusta ei ole pettäjäksi. Torjutuksi tulemista ei nyt pidä ottaa henkilökohtaisesti.Laatu voi korvata määrän, jokaisessa parisuhteessa on oma seksitahtinsa ja seksiä pitäisikin harrastaa sellaisena kuin se kunakin ajanjaksona omassa ja yhteisessä elämässä onnistuu. Joskus on paikallaan hekea apua vaikkapa pariterapiasta, jos yhteiset keinot ratkaista tilannetta eivät auta tai tilanne alkaa pahentua.Ystävällisesti

Tarja Sandberg

Kliininen seksologi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat