Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt kaivattais kokemuksia hyvistä rantalomakohteista lapsiperheen näkökulmasta!Eli matkaan olisi lähdössä vanhempien lisäksi lapset 8v, 5v ja 9kk. Lapsia kiinnostaa lähinnä rannalla oleminen ja leikkiminen :). Ja tietty se ettei paikassa ole liian kuuma. Kuitenkin sellainen paikka, että siellä ois rannan lisäksi jotain nähtävääkin. Olisi tarkoitus lähteä muutaman viikon sisällä reissuun.emppu

Kommentit (6)

Eiköhän nuo kesämatkat ole aika myytyjä tässä vaiheessa.Heinäkuussa on yleensä järjettömän kuuma ainakin Turkissa ja suurimmassa osassa Kreikkaa. Luultavasti myös etelä-Italiassa ja -Espanjassa. Mitä pohjoisempana lomakohde on, sitä todennäköisemmin vältytte paahtavalta helteeltä. Ellei sitten juuri sinne satu jotain helleaaltoa, ikinä ei voi tietää.

Olimme juuri Kreetalla Plataniaksessa ja hotelli oli caldera bay. Aivan loistava!! Lasten kanssa (4v ja 1v3kk) oli loistava paikka. Siisti hotelli, hyvät uima-altaat, ranta aivan vieressä. Lapsiystävällistä väkeä joka paikassa. Aamupala oli monipuolinen ja runsas. Ilmastointi oli kyllä huoneissa tarpeen :) heinäkuussa on kuulemma jo aika lämmin ehkä liiankin lämmin. Meillä oli toukokuun viimeinen viikko ja lämmintä oli n. 25 joka päivä. Ihan pienille lapsille kannattaa ottaa ruuat mukaan mutta esim. vaipat löytyy samat kuin suomestakin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

riippuu vähän budjetista mihin haluatte mennä. Kaikilla isoilla matkatoimistoilla on spessu lapsikohteita ja hotelleja joissa on lapsille ohjelmaa aamusta iltaan, päivällä vesijuttuja, hiekkalinnan rakennus kisoja, illalla snoopy discoa- you name it. Ovat hieman kalliimpia kuin tavalliset hotellit.Lomakohteista suosittelen sellaista joihin ei ole turhan pitkää lentoa, varsinkin jos olette ekaa kertaa matkalla. Jo Lento sinänsä on oma momenttinsa ja paikallaan istuminen:)kaikkialla rantakohteissa on heinäkuussa kuuma.Nyt kesäkohteista voisin seuraavia ainakin näppipers tuntumalla suositella:Mallorca- monta kivaa lapsikkohdetta, siellä turvallista esim vuokrata auto ja ajaa saaren ympäri, mahtavat tippukiviluolat näkemisen arvoinen. Hyvät rannat!Kreikan saaret- noissakin kivoja paikkoja lapsille, Kreeta, Samos, Hania, mutta ovat ranta kohteita ei kannata auton vuokraus.Bulgaria - rantaa, ei mitään nähtävää juurikaan, halvin kohteista, käsidesinfionti ehdoton paljon vatsatautia ja ripuliaBenalmadena ( Costa del Sol ) mannerespanjaa joten paljon nähtävää ympäristössä ja sen verran vanha ja iso kohde että vesipuisto, huvipuisto, eläintarha, seaworld, krokotiilipuisto, paljon tekemistä.. hyvät isot rannat.Turkki - en ole itse ollut mutta paljon hyvää kuullut: jos valitsette, katsokaa lentoajat ja bussiajat kohteeseen, en muista kumpi, antalya vai alanya on kaukana lentokentästä, 4-5hr bussimatka vielä kohteeseen lennon jälkeen, voi olla lasten kanssa todella raskas kuumuudessa. ( varsinkin vauva )tässä jotain vinkkejä, soita vaikka Tjäreborgille ja kysy mitä yleensä vielä jäljellä ja mitä suosittelevat:)Hauskaa matkaa!

Tähän aikaan vuodesta kannattaa miettiä lähinnä sitä, missä paikassa ei ole liian kuuma, sillä tämä kesä-elokuu on monissa euroopan lomakohteissa todella kuumaa, puhumattakaan sitten kauempana..

Eli jos ei halua tappohelteitä, reissu kannattaisi ajoittaa touko-kesäkuulle, jolloin on mukavan lämmintä mutta ei vielä liian kuumaa.

Vaikea sanoa mitään idioottivarmaa paikkaa, Espanjassa itse reissanneena voisin suositella sitä, pohjois-Espanjassa (tai oikeastaan Kataloniassa) ei liene vielä kovin kuumat ilmat (itse palailimme sieltä vajaa 3vk sitten) ja maisemat ja rannat ovat todellakin näkemisen arvoiset! Voisin sitä suositella, tosin pakettimatkoja sinne tehdään malko vähän, meillä oli omatoimimatka.Kreikka on melko varma/turvallinen kohde lasten kanssa, mutta kuuma saattaa siellä olla jo.

Lähinnä jotain kreikkaa olin ajattelutkin. Ehkä Mallorcakin voisi olla hyvä.Ollaan toki reissattu lasten kanssa paljonkin. Tosin lähinnä auto -, juna- tai laivamatkoja. Eli ei vielä kokemusta tällä kokoon panolla lentomatkoista eikä mistää rantalomista. Kohteet on ollu tukholmaa, legolandia yms. On isommat lapset lentäny molemmat tosi pieninä, muttei enää isompana.Ja lisäyksenä vielä et onhan noita äkkilähtöjä koko ajan tarjolla -tällekin kokoonpanolle.lisää kokemuksia otan mielellään vastaan! ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat