Vielä yksi kysymys päivähoidon aloittamisesta ja lapsen iästä.

Vierailija

Näitä on täällä taas jauhettu vaikka kuinka, mutta tuntuu, että vouhkaajina tai sen kohteina on aina ääritilanteet. Eli joko 10kk iässä hoitoon tai tasan 3 vuotta kotona. Mutta mikä on ihmisten mielestä siedettävä, toimiva, hyvä tai hyväksyttävä välimuoto? Minkä ikäisen hoitoon viemisen sinä olisit naapuriltasi valmis hyväksymään?Omat lapseni menevät hoitoon, kun nuorimmainen on 1 v 9 kk. Ratkaisun toimivuudesta ja järkevyydestä minulla ei silti ole vielä kokemusta.

Kommentit (3)

Vierailija

1v7kk, pph (meni erittäin hyvin), tasan 2v pk, (suht hyvin), 4v pk (jonkin verran vaikeuksia ekoina kuukausina). Meidän tapauksessa on ollut niin, että mitä nuorempi lapsi, sen helpommin sopeutuu. Naapureiden mielipiteitä en ole kysellyt.

Vierailija

naapureiden ja 'kavereiden' tilanteiden perusteella, mutta harvoin omien.Kiitos näistä.Itse en muuten vastannut mitään siitä, mitä muilta hyväksyn. Tai siis eihän minun hyväksyntääni kukaan tarvitse, ja jokaisen tilanne on erilainen. Lähipiirissä jonkin verran 1 v 4 kk hoidon alottaneita, ja heillä ainakin kaikki mennyt tosi hyvin.- ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat