työllistämistuella työntekijä???

Vierailija

Eli onko työnantajalle tuollaisessa tilanteessa työnantaja maksut yms maksettavana, jos siis ottaisin jonkun työttömän tuuraajaksi? Äitiysloma on edessä (tosin aikaa on vielä) ja jotenkin pitäisi saada firma pyörimään, mutta perinteinen työntekijän palkkaaminen ei kannata! uusi yritys joka ei vielä tuota niin... Vai onko ideoita miten voisi toimia vauvaloman aikana?

Liikepaikka on kiinteä, joten väliaika sulkeminen ei tule kysymykseen ja kokonaan lopettaminenkaan ei olisi mielekästä...

Kiitos jos viitsitte auttaa

Kommentit (4)

Vierailija

Äläkä havittele veronmaksajien rahoilla työntekijää tekemään sinulle tuottoa jos et ole valmis firmasi tuotosta lakisääteisiä maksuja maksamaan.

Just tuollaisten riistotyönantajien takia en ota vastaan pätkätöitä vaan pysyn työttömänä ja elän sossunrahoilla.Ilmaiseksiko sulle pitäis töihin tulla??

Vierailija

Tiedoksesi vaan kolmonen että jos elelet sossurahoilla niin älä ala mulle siitä että koitan keksiä itselleni edullisimman tavan jatkaa yritystäni... Kaikkea sitä!

Kiitos työkkärintädille asiallisesta vastauksesta :0)! Niin vähän ajattelinkin sen menevän... Mietintä jatkunee....

Vierailija

työllistämistuella on kyseessä harjoittelija, jota et saa koskaan jättää yksin. Palkkatuella palkattu työntekijä on pitkäaikaistyötön, joka saa "mukanaan" valtiolta 500-1000€/kk (riippuen hakijan oikeuksista, ts. työttömyyden kestosta riippuen) . Kyseessä normaali työsuhde normaaleine työnantajakuluineen, vuosilomineen jne. Palkka oltava normaalin työehtosopimuksen mukainen. Palkkatuen saat takaisin palkanmaksun jälkeen kuukausittain kuitteja vastaan. Kaikkia näitä muotoja varten toimitettva yritysrekisteriote ja verovelkatodistus.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat