Tutista vierottaminen ALLE 1v.?

Vierailija

Miten olette onnistuneet? Millaiset keinot ovat parhaat?

Kommentit (14)

Vierailija

kun vieroitettiin tutista. Ensin pois muulloin kuin unilla, sitten pois päiväunilta ja lopuksi myös yöunilta. Ei siitä meillä oikeastaan mitään hyötyä ollutkaan, oppi syömäänkin tutia vasta 4kk iässä. Oli niin itkuinen vauva että luulin että olisi auttanut mutta lopuksi oli yöllä vain haittaa kun piti aina käydä antamassa tuti takaisin x kertaa yössä. Seuraavalle en edes opeta koko juttua

Vierailija

Tätä en tule koskaan tajuamaan - ap varmaan siirtää puolivuotiaan jatkettavaan sänkyyn ja käyttää vuoden ikäistä pöntöllä tarpeillaan.Antakaa vauvojen olla vauvoja!

Vierailija

Laitettin tutit vain piiloon eikä niitä ole sen koommin kaivattu. Vanhempi käytti jonkun aikaa vielä tarhassa, vaikka kotona ei enää tarvittu. Tarhassa osasi kaivata, kun näki kavereilla tutin.

Vierailija

ei mene kuin yksi kaksi yötä kun ei muista enää tuttia. meillä on tarjottu pulloa sitten tutin sijaan kun eivät ole enää tissiä syöneet. Siitäkin on helppo sit päästä pois kun laittaa maidon tilalle vettä!

Vierailija

muuta kuin että tuti pois ja takaisin sitä ei anneta. Muuta virhettä et voi tehdä kuin antaa huutavalle lapselle tutin takaisin! Huutaa pari-kolme päivää ja rauhoittuu sitten. Haikailee hetken tutin perään, mutta unohtaa todella nopeasti. Sanoisin että viikossa tutiton elämä on hyvällä mallilla. Muistat vaan että ei se siihen huuton kuole ja nukahtaakin jossain vaiheessa. Meillä huusi ekana iltana 50 min ja toisena iltana 25min. Kolmantena iltana huusi enää 5 minuuttia ja sitten neiljäntenä iltana enää huokaili :)Meillä oli se tilanne että vauva heräsi yöllä itkemään 10-20 kertaa kun tuti tippui. Ennen kuin tajusimme miksi herää niin kokeiltiin kaikki mahdollinen. Ravattiin kaikki lääkärit ym ja olisivat ottaneet meidän osastolle tarkkailuun että minkälaista itku on ym. Onneksi otin tutin pois ja itkut loppui kuin seinään!

Vierailija

eipä tartte paljon opettaa kun vauva opettaa meitä!meilläkin varmaan jää kohta tutti pois kun ei sitä huoli!tsemppiä vierotukseen toivottavasti onnistuu kivuttomasti! toivotaan että saat hyviä nauvoja!

Vierailija

Ensin 9kk iässä tuti pois käytöstä päivällä. Oli siis nukkuessa päivälläki ja sitten yöllä. Sit ku tuli 11kk mittariin nii tuti pois ja takas ei oo sen jälkeen saanu. Olen TODELLA tyytyväinen tähän ikään. Oli niin helpotus meille koko perheelle, että se tuti lähti. Unet parastuivat ja sen jälkeen meillä on nukuttu :) Ihanaa!Ja tiedoksi tälle yhdelle että meidän 1v 2kk ei käytä enää vaippoja vaan tekee tarpeensa pottaan!Ja että mitään syytä ei ole lapsen syödä tutia yli 1v vanhana. Imemisen tarve loppuu n. 1v paikkeilla!!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat