Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko täällä muita jotka eivät voi ajatellakaan lähtevänsä ulkomaan reissuun pienten lasten kanssa?

Vierailija

Musta se vaan ei olisi ollenkaan lomaa sen vahtimisen takia ja meillä siis 3 alle kouluikäistä lasta.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

aivan pienen kanssa, ei juokse karkuun ja ruokailu on helppoa=)siis jos on rintaruokinnalla ja tutteleilla tai purkkimuonalla. Keski-Euroopassa kaikki on lapsiystävällistä, Itävallassa kun söimme ravintolassa, 11 kuukauden ikäiselle pojallemme tuotiin oma kipollinen maissinaksuja vaikka niitä emme edes tilanneet=). Jos on autoillen, huoltoasemilla on lastenhoitohuoneet ja mikrot vapaassa käytössä. Reissu pitää tietty tehdäkin lasten ehdoilla, ei silloin olla baareissa notkumassa jne. Luontoa ja nähtävyyksiä oppivat katsomaan jo pienetkin, tai ainakin nauttivat kun pysytään liikkeessä.

Vierailija

eikä meillä tulisi mieleenkään lähteä mihkään viikonloppua pidemmäksi ajaksi ILMAN lapsia.. musta on ihan mieletöntä miten lapset nauttii varsinkin rantaloma kohteissa kun on lämmintä koko ajan ja saa uida ja leikkiä vesileikkejä ja on todella rentouttavaa:) toki erilaista, ei mitään aamu viiteen biletystä mutta ei mua ainakaan haittaa.. ehin tehä sitä ihan tarpeeks pitkin euroopan rantoja ennen lapsia.

Mutta valitaan kyllä aina semmonen lapsikohde, en mihkään Pariisiin tai Roomaan lähtis raijaa lapsia pidemmäks aikaa kiertää museoita..Harmittaa teidän lasten puolesta koska jäävät isoja elämyksiä paitsi. Ulkomailla esim eläintarhoissa elefantteja ja muita mitä suomessa ei ole. Meidän poika on aina ihan täpinöissään tuommoisesta.Reissaus lasten kanssa on IHANAA!

Vierailija

mulla on ystävä, joka ei lähde edes 250 kilometrin päähän lasten mummolaan, koska matkustaminen on niin vaikeaa lasten kanssa.ja siitä se jaksaa aina valittaa, että täytyy olla kotona...

Vierailija

siis lapset vielä niin pieniä että ei museot nappaa, varmasti viedään kun kasvavat, haaveissa kiertää esim Ranskaa ja Italiaa autolla, mutta ei ihan vielä.. meillä eletään vielä hiekkakakku elämää ja ihanaa sellaista. 3 vkoa ja taas mennään aurinkoon koko sakki:)

Vierailija

meillä on ollut pieniä lapsia perheessä jo kohta 20 vuotta, ja vielä menee muutama vuosi, että nuorimmainen on koulussa. Meidän vanhimmat lapset ei siis olisi koskaan päässeet ulkomaanmatkoille kotona asuessaan ja mekään emme olisi voineet matkustaa 25 vuoteen minnekään. Me kun pidämme matkailusta koko perhe, kauhea ajatuskin.

Vierailija

lapset ihmeellisesti ryhdistäytyy uusissa paikoissa. Reissussa ei ole tosiaankaan samanlaista kiukuttelua ja sähläämistä kuin kotona.

Vierailija

kolmen lapsen kanssa. Kun nuorin oli vauva matkailtiin tallinnassa ja tukholmassa, ja siitä pikku hiljaa ollaan matkailtu pidemmälläkin. Nuorin nyt kolme.

Vierailija

Minä matkustelen kolmen alle 8v lapsen kanssa yksin. En välitä mistään hienoista hotelleista ja uima-altaista, vaan reissaamme vaatimattomasti, syömme "paikallisissa" jne. Erittäin antoisaa, lapset oppineet paljon ja varsinkin sen,että muuallakin maailmassa on "ihan tavallista elämää".

Vierailija

luulisin, että joku mukava lämmin ja lapsiperheille sopiva rantakohde on lepoa vanhemmille verrattuna suomen loskakeleihin ja lasten toppapukujen kanssa puljaamiseen.

Vierailija

Me olemme matkustelleet PALJON myös lasten kanssa (kolme 2-8v) ja myös heidän ollessaan ihan pieniä. Minusta matkustaminen lasten kanssa ei ole sen vaikeampaa kuin tavallinen arkikaan, jos niin haluaa!Etelänmatkat on han luksusta arjen keskellä, ei tarvi lattaa ruokaa, ei siivota jälkiä, ei pukea villavaatteita ja kurahousuja yms. Ollaan aina huoneistohotelleissa, joissa tilaa olla ja esim lasten nukkuessa toisessa huoneessa jää vielä aikaa parisuhteelle kun ei ole pyykkivuorta ja kotitöitä odottamassa, ihana pusutella miehen kainalossa parvekkeella ;) aamupala syödään valmiissa pöydässä hotellin ravintolassa, muut ruoat kaupungilla tai hotellissa, ollaan jopa tilatut hotelliraflasta ruoat huoneeseen silloin kun tuntuu ettei nyt jaksa raahautua kauemmaksi syömään.Uima-altaalla loikoillessa on niin rentoa, lapset tykkää kun on lämmin, rannalla ja altaalla riittää pikkuvesipedoille puuhaa, usein on järjestettyä ohjelmaa lapsille, kerhoa tms jolloin itse voi vaan nauttia auringosta.Toki lapsia täytyy vahtia niin kotona kuin hotellissakin, mutta ihanaa vaihtelua arkeen esim kun vaihtaa marraskuun räntäsateet ja pimeyden pariin viikkoon Thaimaassa! Suosittelen lämpimästä ;-)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat