Paljonko risiiniöljyä kannattaa/voi ottaa jos mielii synnytyksen käynnistyvän?

Vierailija

.

Kommentit (8)

Vierailija

Eiköhän tosta aiheesta ole tarpeeksi jo varoteltu. Sinä et saa vain itsellesi ongelmia, vaan aiheutat vauvalle ongelmia. Muistakaa raskausaika ei ole 40viikkoa. Raskauden kesto on 40+/ - 2viikkoa. Miehen kanssa aktiivinen seksi on yksi turvallinen konsti. Sperma pehmentää paikkoja.

Vierailija

"Voiko synnytystä jouduttaa kotikonstein?Internetistä löytyy kymmenittäin erilaisia vinkkejä synnytyksen käynnistämiseksi kotikonstein. Kaikkea suositellaan: ananaksesta ja tulisesta ruuasta vyöhyketerapiaan, seksiin, homeopatiaan ja risiiniöljyyn. Vain harvan kotikonstin tehoa tosin on voitu tieteellisesti todistaa.Seksi on yksi mahdollisesti toimiva keino, sillä orgasmi vapauttaa naisen elimistössä oksitosiinia, joka saa kohdun supistelemaan. Siemennesteessä puolestaan on luonnon omaa prostaglandiinia, joka auttaa kypsyttämään kohdunkaulaa.Risiiniöljyä EI missään nimessä kannata kokeilla, sillä synnytyksen käynnistäjäksi siitä ei ole. Enimmäkseen risiiniöljy aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, ripulia, kouristelua ja elimistön kuivumista, josta saattaa koitua haittaa syntymättömälle lapsellesi."

lisää aiheesta mm: [http://www.vau.fi/templates/Article____69261.aspx]

Vierailija

...itse ainakin muistelen lukeneeni etta se voi laksatiivina aiheuttaa myos sikion kakkaamisen lapsiveteen, josta on seurauksena mekoniumaspiraatio (eli siis vauva vetaa henkeen vihreaa lapsivetta) ja mahdolliset tulehdukset ym. ikava. Eli mina jattaisin suosiolla risiinioljyt ottamatta. Mutta voithan soittaa vaikka neuvolaan ja kysya mita ovat mielta, jos siina onkin joku "turvallinen" maara.

Vierailija

Vau.fi - sivustolta poimittua: "Risiiniöljyä EI missään nimessä kannata kokeilla, sillä synnytyksen käynnistäjäksi siitä ei ole. Enimmäkseen risiiniöljy aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, ripulia, kouristelua ja elimistön kuivumista, josta saattaa koitua haittaa syntymättömälle lapsellesi."Googleta enemmän tietoa asian tiimoilta.

Vierailija

Apteekkeja on kielletty myymästä risiiniöljyä synnytyksen käynnistykseen sen vaarallisuuden takia.. Joten älä ihmeessä kokeile

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat