Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko turhaa rahastusta laittaa 2-v. johonkin musiikkileikkikouluun?Meidän 3/06 poika tykkää kovasti musiikista, ja päiväkodissa ne on joskus vihjailleetkin , että senhän pitäisi mennä johonkin muskariin.Eilisaamuan aloin jotain ääneen puhumaan/miettimään "musiikkikoulusta", ja tää ei-kunnolla-vielä-puhuva 2-v. alkoi hokemaan "mukiikkikouluun, mukiikkikouluun", ja jotenkin selvästi tajusi mitä siellä tehdään ja mistä äiti puhuu. Kysyin mitä siellä tehdään:"toittaa". Selitin että myös lauletaan ja tanssitaan, hoki sitten "laulaa, tanssii"... :-). ja samat jutut muisti vielä illalla.Leikittiin sitten illalla musiikkikoulua pianoa/leikkirytmisoittimia/laulukirjaa/cd:tä hyödyntäen, ja hauskaa oli.Mietin, että oisko järkevämpi pitää vaan tuollaisia leikkisessioita kotona, vai saisko 2-v. syksyllä jotain "lisäarvoa" siitä, että mentäisiin ihan johonkin ammattilaisten vetämään oikeaan ryhmään????

Oma aikakin kun kortilla, ja tuollaiset hauskat leikit monesti jää.... mutta kun poika nyt kerran on niin musiikkifani, niin pitäisi kai sitä jotenkin tukea.Jos osaatte suositella hyvää muskaria, kiitos vinkeistä!!! En haluaisi sihan tyhjästäkään maksaa, kun ei rahaa mitenkään liikaa ole!

Mitään varsinaista pianotuntia tms. varmaan ei vielä tuon ikäisille olekaan...

Kommentit (2)

ovat aloittaneet musiikkileikkikoulussa puolivuotiaina (ovat käyneet musiikkiopistojen muskareita). Esikoinen on nyt 5-vuotias ja on kolmivuotiaasta käynyt muskarissa yksin. Kakkonen taas piti muskarissa yhden kauden taukoa, kun aloitti reilu vuosikkaana päivähoiton. Nyt syksyllä olisi hänenkin kanssaan tarkoitus jatkaa harrastusta. Hänen kohdallaan kyse on vielä ns. perhemuskarista eli äiti tai isä on tunneilla mukana.MInusta muskari ei ole kyllä ollut minkäänlaista rahanhaaskausta!! Molemmat lapset rakastavat musiikkia (ovat myös musikaalisia) ja tämä on ollut mieluinen harrastus molemmille.

Meillä molemmat muksut käy seurakunnan muskaria. Suosittelen lämpimästi! Asutaan siis Espoossa. Emme ole uskonnollisia, mies ei edes kuulu kirkkoon. Mutta muutama uskonnollinen laulu joukossa ei ole haitannut. Meillä lapset ovat aloittaneet muskarin esikko 10kk iässä ja toinen 8kk iässä ja kokemusta on jo yli neljältä vuodelta. Ollaan oltu hurjan tyytyväisiä. Ja verrattuna yksityisiin musiikkileikkikouluun homma on melkein ilmasta. Koko maksu molemmilta on 90 euroa kaudelta. Yksityiseltä käyvä kaveri kertoi, että heillä maksu on yhdeltä lapselta 180 euroa kaudelta. Eli kyllä raaskii jopa vauvankin viemään musisoimaan. Ja yhtä laadukasta opetusta. On kokeiltu rumpuja, marakasseja, tamburiineja, xylofoneja, pianoa soitetaan ja sitten on laululeikkejä erilaisin välinein. Sosittelen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat