mitä löytyy teneriffalta....

Vierailija

...olemme siis lähdössä tammikuun puolessa välissä teneriffalle, playa de las americasiin, nyt alkoi mietityttämään mitä kaikkea sieltä löytyy ja mitä ei....mukana 1,5 v pojan viikariLöytyykö kaupoista vaippoja ( libero/pampers), maitoa (tavallinen hirveän makuista, kuinkas vauvan korvikkeet esim.nan) ja purkkiruokia?Kuinka teidän jotka ovat siellä reissanneet pienokaiset ovat lentomatkan jaksaneet? Entä löytyykö ravintoloista kuinka syöttötuoleja tai mikroja ruuanlämmitykseen?Entä lentokoneessa...lennämme finnairilla...onko lentokoneessa mahdollisuus ruuan lämmitykseen, koska noin pienelle ei mielestäni kuulu normaali koneen tarjoilu?Kaikille vastauksista kiitollisenaRiikka rv. 16 ja poitsu 1,5 v.P.S Hotellimme on Playa Olid, jos jollain siitä kokemuksia, otan kiitollisena vastaan:))

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

vauvana paikallisia vellejä ja myös syöneet paikallisia purkkiruokia. Syöttötuoleja löytyy ravintoloista hyvin. Meillä lapset on pienestä pitäen opetettu siihen että reissussa purkkiruoka syödään huoneenlämpöisenä eli ei ole ongelmaa lämmittämisestä, hyvin on maistunut. Jos lapsi on ' ' maitoriippuvainen' ' kuten meidän kuopus kannattaa mukaan ottaa 2 dl pillihylamaitoja, paikallisista kaupoista saa kyllä maitoa mutta ravintoloissa on välillä vaikea saada ymmärrystä sille että suomalaislapset juovat kylmää maitoa ruuan kanssa, useasti on saatu esim. kahvikoneesta kuumaa maitoa : ) Apteekista saa käsidesi- nimistä (on myös muita merkkejä) käsiendesinfiointiainetta, kätevä pitää mukana jos haluaa ' ' huuhtaista' ' käsiä ennen ruokailua. Dodot on paikallinen nimi Pamperseille. Yleisesti ottaen Teneriffalta saa kaiken mitä tarvitsee, pieni käsiapteekki on ehkä hyvä olla mukana ensihätään.

Vierailija

illat ja yöt ovat viileitä ja hotellien/huoneistojen lattiat usein kylmää kiveä. Lämmin yöasu on myös hyvä. Ilmasto on sillätavalla kosteaa että esim. vaatteiden kuivumiseen menee pitkä aika, tämä siis jos aiotte pyykätä, ja sama koskee siis myös uimapukuja.

Vierailija

Koneessa lämmittivät vesihauteessa purkkiruuan. Paikan päälä syötin toisen ruuan purkista toisen samaa kun itsekkin ravintolassa. Syöttötuoleja löyty ihan hyvin. Paikallista maitoa juotiin, mutta paikalliset purkit eivät olisi houkutelleet. Vaipat on todella surkeita vaikka merkki onkin Pampers ja todella kalliita. Omat vaipat mukaan ja minulla oli varalla 2dl pillimaitoja. Koneessa kannattaa olla mukana kaikkea pientä purtavaa, kuten omananpaloja, mandariinia, kurkkua, maissinaksuja ihan mitä nyt lapsi vaan syö. Pakkasin pikkupurkkeihin, että riitti mielenkiintoa pitempää.

Housuvaipat ovat lentokoneessa todella käteviä kun vaipanvaihtotilat ovat aika ahtaat. Uusi leleu koneeseen ja riittää hetkeksi kiinostavaa. Minä hankin matkalle piirustustaulun jossa kynä kiini joten ei tarvinnut konttailla pitkin lattioita.

Vierailija

Me oltiin just kaksi viikkoa Teneriffalla ja siis Playa Olidissa. Mukana kaksi ja neljä vuotiaat tytöt. Hotelli oli tosi kiva ja viihtyisä. Aika iso ja monta eri rakennusta.Meillä oli hissi en tiedä onko kaikissa. Huoneisto oli tilava ja partsi kanssa. Hotellilta pääsi nopeesti rannalle ja ravintoloita oli mukavasti lähistöllä.Ja syöttötuoli löytyy kyl melkein kaikista. Vaippoja kaupoissa on kivasti. Nyt meillä lapset söi jo samaa kun mekin, mut viime vuonna pienempi söi vielä purkki ruokaa. Silloin otin jotain suomesta mukaan ja jotain ostin paikan päältä, söi kyllä niitäkin. Nannit otin suomesta.

Uima-altaan vesi ei musta ollut kylmää ja lapsetkin viihtyi siinä. Vesipuistossa käytiin, mut musta se on isommille lapsille tarkoitettu ja aika kallis.Rannalla oltiin päivittäin ja joskus mentiin taksilla myös vähän kauemmas rannalle.Ihana paikka lasten kanssa matkailuun.Suosittelen

Vierailija

Luin hätäpäissäni tuon aloituksen, että MIES löytyy Teneriffalta! Ajattelin, että onko tää nyt taas joku ketju tyyliin, missä ap:n mies on karannut ja löytynyt sittemmin Teneriffalta:) Pitää oppia lukemaan huolellisemmin varmaan!

Vierailija

Vaippoja löytyy, ei normaalimerkkejä, mutta ihan hyviä kuitenkin. Purkkiruuat kannattaa ottaa kyllä kotoa mukaan, meidän lapsille ei paikalliset kelvanneet ja aiheutti kyllä ongelmia. En olis kyllä syöttänytkään niitä, haisivatkin niin pahalle, että meinas okse tulla... Korvikkeetkin ottaisin täältä mukaan. Samoja merkkejä ei löydy ja makukin voi olla erilainen. Onneks mulla oli Nannia jauheena mukana. Vesijohtovesi on juomakelvotonta, pulloveteen tein maidon.

Muuten paikka on lapsiperheelle hyvä, rattailla pääsee joka paikkaan. Uima-altaat ei oo lämmitettyjä ja ainakin meidän lapsille (ja mulle...) vesi oli liian kylmää. Vesipuiston lastenaltaassa oli vesi sen verran lämmintä, että tarkeni uida, mutta siinä on merivettä, joten hieman kurjaa oli sekin. Papukaijapuistossa kannattaa käydä, siellä on paljon nähtävää ja ruokapurkkien lämmitys onnistuu hienosti. Myös vaipanvaihtopaikkoja löytyi kiitettävästi.

Vierailija

lapsia ei vielä silloin ollut, joten lapsiin liittyviin asioihin en osannut kiinnittää huomiota.

Me vuokrattiin auto ja siellä oli ihan leppoisa ajella.

Hyvä kartta kannattaa olla, että ei eksy esim. Trodos-vuoristoon niin kuin meille kävi =)

Americasissa oltiin vesipuistossa ja ainakin aikuisille se oli mukava.

Sitä kyllä kannattaa varoa, että rannalta ei löydy huumeruiskuja.

Tuttavat olivat Americasissa pari vuotta sitten ja valittelivat sitä, että rannalta oli löytynyt parit ruiskut =(

Vierailija

Meillä oli mukana myös puurohiutaleet, kun niitä ei sieltä saa.Vaippamerkit on erilaisia, eli jos lapsellenne ei sovi kuin tietyn malliset vaipat, ne kannattaa ottaa mukaan. Meillä ei ollut mukana ja lapsi sai ripulin ja paikalliset vaipat eivät istuneet kovin hyvin ja seurauksena oli paljon sotkua...Lentokoneessa onnistui ruoan lämmittäminen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat