Vierailija

ja lomalle

Kommentit (11)

1-v huutaa jalassa, muut odottaa haarukat ojossa ruokaa, koti kaipaa siivoojaa, oma pää Buranaa . Ja vielä kirputkin vallenneet pihakukat...Huomenna aurinkoisemmin...

Ymmärrän kyllä, että välillä on niitä ei niin hyviä päiviä, mutta mun mielestä on ihan kauheeta kuunnella äitien puhuvan noin rumasti lapsistaan.

-Onnellinen kotiäiti, joka menee töihin heti kun alkaa liikaa jurppimaan, eikä syytä lapsiaan-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

en edes uskalla sitten kertoa mitä välillä ajatten noista hellanteltuista ;D- ei aina niin onnellinen kotiäiti, joka syksyllä menee töihin

Parempihan se on, että äiti haukkuu lapsensa keskustelupalstalle kuin että suoraan heille. Juuri sitä vartenhan tämmöset vauvapalstat on, että voi purkautua ja saada ehkä vertaistukea...sitten eikun jatkamaan paremmilla mielin arkea.

joskus tekis mieli ampua lapset timbuktuun ja lähteä lapsettomien kavereiden kanssa ihan vaan jonnekin terdelle ilman mitään päämäärää.. huokaus.

Eikä tunteiden ääneen sanominen tee niistä sen pahempia juttuja.Säälittävää on sekin, jos ei uskalla myöntää itselleen kaikkia tunteita, vaan salliin vain tietynlaiset.Typerää on sitten se, jos on tunteita, mutta on välittämättä niistä. Kun on huomannut ongelman, niin fiksu tekee jotain ongelman korjaamiseksi.

oikeesti, menisin ihan mihin vain just nyt jos vain pääsisin ilman noita riiviöitä.

Huomenna ehkä taas jo ihan kivaa. Mulla ainakin päiviä että haaveilen että olisimpa töissä, ei tarttis samperi joka päivä koko ajan samoja asioita kinata ja samoja paskoja siivota ja pyyhkiä ja kaikkea.. tarviin lomaaa!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat