Miten tehdä itse todella hyvä jauhelihapitsa???

Vierailija

Siis sellainen kuin jossain kunnon pitserioissa? Tähän asti ollaan vaan laitettu tomaattipyrettä ja päälle paistettua (ja maustettua) jauhelihaa, juustoraastetta yms. Nyt haluan tehdä sellaisen jauhelihapitsan, mihin tulee kunnon tomaattikastike. Mietin vaan, teenkö jonkun tomaattipohjaisen jauhelihakastikkeen vai ensin tomaattikastike ja siihen päälle jauheliha ns. kuivana?Kiitos, jos joku osaa auttaa!

Kommentit (14)

Vierailija

siitä pizzeria tunnetaan ja siksi ne ovatkin salaisia.joskus teen itse tölkkitomaateista, mutta parasta tulee jostain kalliinpuoleisesta valmiista kastikkeesta. Tölkkitomaatti siis maustetaan hyvin, joskus keitän sitä ja sipulia. Italialaiset laittavat siihen oliiviöljyäkin.

Vierailija

kokeile tehdä tomaattikastike tuoreista,ylikypsistä tomaatteista,soseuta sauvasekoittimella ja lisää lihaliemikuutio/fondia,mustapippuria,yrttejä ja sokeria. voi laittaa myös jotain happoa,viiniä tai balcamicoa.

Vierailija

Pizza pronto-uuni!! Tulee mielettömån rapeita ja meheviä pizzoja. Kastikkeeksi voi laittaa vaikka lasipurkista valmiita tomaattikastikkeita,kastiketta ei saa laittaa liikaa. Itsetehty,kunnolla kohotettu pizzapohja,jossa puolet vehnä-ja puolet durumjauhoja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat