Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Juntti maalaisperhe Muumimaailmassa ensi tiistaina, tervetuloa arvostelemaan! =D

Vierailija

Olispa kerrankin hauska lukea omasta perheestä tällä palstalla! Tervetuloa siis ensi tiistaina Muumimaailmaan arvostelemaan meidän maalaisperhe.

-äiti ja isi nuoret (alta 30v), lapset 3,5v 8v sekä vauva.

-ei kalliita merkkivaatteita

-8v vanhat emmaljungat, haalistuneet hieman mutta kulkevat eteenpäin

-vanhemmat saattavat hermostua kun/jos lapset riekkuu

-syömme omia eväitämme, koska haluamme hieman säästää rahaa/vaihteen vuoksi=D

Kommentit (8)

Vierailija

eikä sitä saanut yhtään arvostella, kun on NIIIIN kiva paikka....No, ap:n lapset on juuri sen ikäisiä, että heille varmasti onkin ihan kiva!Sehän on fiksua että on vanhat rattaat, junttia on että vähistä rahoista huolimattakin aina pitäisi olla jotkut viimeisimmät mallit (joita ei sitten tunnista kukaan muu kuin satunnaisesti ehkä joku toinen friikki - 99 % normaali-ihmisillä ei ole niin hajuakaan, onko jonkun rattaat 2 kk vai 7 v vanhat, jos on about siistit ja toimivat. Vain nuoret ekan lapsen hössöäidit ja kotiäidit jaksaa vouhata jostain rattaista niin hirveästi.....).Hauskaa muumipäivää teille!!!

Vierailija

Me ajattelimme syödä ennen sinne Mämmilään menoa. Käydään piiiiiitkästä aikaa hamppareilla vaikka. En kerta kaikkiaan jaksa tehdä eväitä enkä ottaa kylmälaukkua mukaan. Rattaat vie jo niin paljon tilaa.Siellä on mukava juoda vaikka kahvit, mutta eväsretkeä en jaksa alkaa järjestää, varsinkin jos sataa...

Vierailija

Tosin ettehän te meitä huomaisi, sillä me olisimme se rauhallinen, kolmihenkinen tyylikäs perhe, joka ehkä vähän sadattelee hyvän ruoan puuttumista ravintolasta (eikös siellä ole joku pikaruokapaikka?)...

Vierailija

Ja sulla kirjava kesämekko tai verkkarit ja sukat+sandaalit?

Miehelläsi on shotsit ja korkealle vedetyt sukat sekä sandaalit?

Lapsilla mahdollisimman kirjavat shortsi asut?Että tunnistan sitten juuri teidän perheen.

Vierailija

puuhökkeleitä siellä täällä joissa jotain posliiniesineitä joita saa ihastella ja käyttää mielikuvitusta jotta paikka tuntuisi edes joltain. Mut hyvä että edes omat eväät, kun edes vettä ei sieltä ilmaiseksi saa (edes kahvin kanssa niinkuin muissa kahviloissa).

Uusimmat

Suosituimmat