ALET jo alkaneet

Vierailija

Yllätys oli suuri, kun kävin sittarissa niin ale oli jo alkanut ja ihan hyvillä prosenteilla....Aika aikaisessa vaiheessa! Paljon oli alessa ulkoilupukuja ja haalareita ja reiman pipoja ja hanskoja sekä sisävaatteet -40%-60%Mitenkä muissa kaupoissa. Onkohan Lindexillä jo ale alkanut? Lindexin ale-myyntejä odotan kovasti!!!

Kommentit (8)

Vierailija

Lainaus:

että kun ostaa kaksi -50% vaatetta niin saa ne yhden hinnalla. Toinen voi olla naistenvaate ja toinen lasten. Club-tarjouksena kaikki uima-asut -20%.
Missä päin tuollainen alennus on? Kävin eilen Lindexillä ja osassa vaatetta oli alennusprosentti vaan 30%

Vierailija

Tein tänään shoppailukierroksen pikkuputiikeissa ja ainakin Aapiskukko ja zicco olivat jo aloittaneet alennusmyyntejä. Aapiskukossa TICKETIN välikausihaalarit 75€ paljon värejä, meille ostettiin punainen odottamaan syyskelejä ja valkoinen juhannusmekko. B-)

Vierailija

- Forumin Lindexillä oli paljon lastenvaatteita -30% ja -50% ilmeisesti ovat laittaneet ne tänään aleen(?) ainakin valikoimaa oli paljon ja ihan hyvin kokoja.

- Kampin Timberlandilla oli kaikki -30%

Vierailija

että kun ostaa kaksi -50% vaatetta niin saa ne yhden hinnalla. Toinen voi olla naistenvaate ja toinen lasten. Club-tarjouksena kaikki uima-asut -20%.

Vierailija

tai ainakaan eilen ei Veskassa ollut alessa juuri mitään, sen sijaan tuotteita oli jo kasattu ja merkattu alea varten, mutta myyjä sanoi, et ale alkaa juhannuksen jälkeen. H&M:llä oli melko surkea kokoelma kesävaatteita alessa, KappAhlissa vähän enemmän, muttei selvästikään vielä isot alet olleet alkaneet.

Vierailija

kaksi aletuotetta yhden hinnalla.Oli erikseen sitten sellaisia rekkejä, joista sai valita 2 tuotetta ja maksaa niistä yhden. Mutta ainakin lastenvaatepuolella oli muistaakseni vain yksi rekki tällaisia ja ne oli jotain minikokoisia uimapukuja (kokoja 56-68), sitten oli kauden viimeisiä pari eri rekkiä (olivat kaiketi -50%) ja sitten oli näitä normaaleja -30% ja -50% vaatteita erikseen.Kysyin vielä kassalla, että saako aletuotteita kaksi yhden hinnalla ja kassa sanoi, että ei, vaan nämä kaksi yhden hinnalla on merkitty erikseen.salminakki

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat