Suositelkaa parin päivän lomaa Hesassa lapsiperheelle

Vierailija

Tytöt 5, 10, 11, 13 ja 15v - minne kannattaisi mennä, missä yöpyä?Nämä vakiot Linnanmäki, Korkeasaari ja Heureka on jo keksitty, mutta mitä muuta? Suomenlinna?Jos olet oikein avulias, niin kehittelepä meille 2-3 vurokauden agenda alkaen juna-asemalta ja päättyen samaan paikkaan, kiitos :)

Kommentit (9)

Vierailija

Retkikohteet:- Korkeasaari ja Seurasaari eväiden nkanssa- toinen päivä Linnamäki ja Sealife ( samassa osoittaessa molemmat)- yöpyminen stadionin urheilumajalla. edullisin ja hyvät yhteydetvaihtoehto keskusta hotel Arthur

Vierailija

puffet pöytä edullisesti, mahdollisuus myös grillaamiseen, hyvä uimaranta, mahdollisuus kalastaa, pienille leikkipuisto, lampaita, kanoja, pupuja jne. Mahdollisuus pelata pelejä pihalla ja usein järjestettyä lähes ilmaista toimintaa, helmipajaa yms. Loistava paikka.Taivallahdesta JET -linellä puolen tunnin välein.

Vierailija

Nauttikaa Helsingistä josta löytyy monta seikkailua! Lapsien kanssa on ihana hyppiä edunkunnan ja suurkirkon portailla. Vierailla Suomen pankin rahamuseossa tai Hietaniemen kirpputorilla. Uida Mustikkamaalla ja Suomenlinnassa. Ajalla metrolla ja rautiovaunulla. Nauttia lounaaksi sushia tai tapasta.

Vierailija

Jos kohtuuhinnalla haluatte yöpyä, niin Hotelli Helka, muuten vaikka Vaakuna ihan rautatieaseman kulmalla.

Ohjelmaahan Helsingistä löytyy, jos sää suosii, niin Uimastadion, Pihlajasaari tai Suomenlinna, jonne tietysti voi mennä huonommallakin säällä.

Seurasaari on hyvä käyntikohde myöskin, sieltä löytyy nudistirantakin (eri osat naisille ja miehille).

Modernin taiteen museo, Kansallismuseo ja juuri remontin jälkeen avattu luonnontieteellinen museo ovat kaikki ainakin meidän lasten mielestä olleet hyviä paikkoja, vaikka niissä on käyty useamminkin.

Hietalahden kirpputori on vähänkään kierrätyksestä innostuneelle kauniilla ilmalla omiaan. Ratikka-ajelut kuuluvat Helsingin matkaan kuin nenä päähän, tehkää vaikka kaupunkikierros raitiovaunulla ilman sen kummempaa päämäärää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat