Pöllitäänkö päiväkodissa vaatteita?

Vierailija

Joskus täällä oli ketju jossa ap ihmetteli miksi ei saa ikinä takaisin lapsensa vaatteita joita hoitajat ovat vahingossa laittaneen väärälle lapselle. Vastauksista valtaosa oli tyyliin " en kai nyt palauta kun saan uuden ja kalliin vaatteen", " ei ole minun vastuullani muiden virheet, joten pidän vaatteen hyvillä mielin" jne.Tästä pelästyneenä mietin nyt kuinka pysyvästi vaatteet kannattaa nimikoida.

Houkuttaisi tilata niminauhaa ja taggit-nastoja niin että niminauhat saisi helposti myös pois vaatteista, mutta sehän varmaan vaan yllyttyisi näitä moraalittomia vaatevarkaita pitämään väärään kotiin eksyneen vaatteen.Kuinka yleistä siis oikeasti on että päiväkodissa vaateet vaihtuvat eivätkä ikinä palaudu? Asutaan helsingissä jos sillä nyt on mitään merkitystä asiaan.

Kommentit (8)

Vierailija

päälle, kun kaikissa on lapsen nimi, eikä samannimisiä ole vielä vastaan tullut missään. Ymmärrän, että Veerojen ja Aarojen vaatteet voi mennä sekaisin, kun niitä on 3-4 per ryhmä. Kerran yksi äiti oli pukemassa lapselleen meidän talvikenkiä, kun olivat samanväriset ja merkkiset, mutta vähän isot olisivat heille olleet.

Vierailija

pesin ja vein takaisin päiväkotiin. Kerroin 3 hoitajan läsnäollessa, että tämä oli vahingossa puettu meidän lapsellemme, ei ole meidän. Kerroin myös, että meidän kaikki vaatteet on nimikoitu, tätä vaatetta ei ollut nimikoitu. Vastaus oli vaan et ajateltiin et on teidän kun teillä aina tämänväriset vaatteet :o)

Ja sama toistui samana päivänä kun hain lapsen hoidosta, TAAS tämä sama vaate oli puettu hänelle päälle, vein taas päiväkotiin takaisin. Seuraavana päivänä tätä ei ollut puettu päälle, mutta jätetty lapsen lokeroon ja siellä oli vielä silloinkin, kun lapsi lopetti hoitopaikassa kokonaan.

Vierailija

kahdet ja tytöltä yhdet upouudet Reiman talvihanskat lyhyessä ajassa, vaikka hanskoissa oli nimet. Kyllä potutti.Terveisiä vaan Espoon Ohrakasken päiväkodin varkaille!

Vierailija

ehkä siihen taannoiseen ketjuun oli sitten eksynyt ne harvat pitkäkyntiset.

Kiva kuulla että uskaltaa lapsensa vaatetettuna hoitoon laittaa ;D

Vierailija

Täytyy kyllä oikein hattua nostaa sekä tarhan tädeille että muille vanhemmille, että ovat osanneet pitää huolta kunkin lapsen vaatteista. Me olemme useimmiten merkanneet vaatteet tussilla, mutta on ollut myös merkkaamattomia vaatteita paljon, kuten sukkia, lapasia, kenkiä ja muita jotka vaikeasti merkattavia.Hmmm.... nyt kun oikein mietin, niin meiltä on kyllä kadonnut yksi poliisi-t-paita, mutta se on voinut kadota myös talon kuivaushuoneesta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat