Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Luulin kolmikymppistä naista lapsensa mummoksi

Vierailija

Tänään Kempeleen Rossossa oli kauhea kananpersetukka läski punapää miehensä ja lastensa kanssa. Luulin ensivilkaisulla että mies on syömässä oman äitinsä ja lastensa kanssa. Kun nainen meni vessaan, totesin että ei ollutkaan kuin kolmikymppinen ja lasten äiti

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

lapsi on liikkeellä äitinsä / isänsä kanssa. Jos sitten onkin kyseessä mummo, hän on vain mielissään, kun erehdyn sanomaan häntä äidiksi. Toisaalta äiti vain närkästyisi, jos kutsuisin häntä mummoksi.

Vierailija

Mummonainen meni vessaan ja käveli meidän pöydän vierestä ja silloin näin että se ei ollutkaan mummo vaikka ensin luulin. No ei kyllä lähempääkään mitenkään hemaisevalta kolmikymppiseltä näyttänyt

Vierailija

juntteja maalaisia. Me kaupunkilaiset pysähdyttiin siellä pikaisesti einestämässä, mutta oli niin kauhea junttimeiniki, että jäi kyllä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi.Ja tällä kolmikymppisellä kananpersetukkapunapäällä oli vielä karmea rillipää tyttölapsi mukanaan joka oli puettu tosi junttiin farkkuasuun ja 1,5v poikalapsella oli yhtä trendikäs jeesus-tukka kuin lässyttävällä isälläänkin.Huoh, onneksi pääsin sieltä äkkiä kotiin kaupunkiin. Kyllä taas muistaa miksi en halua maalla käydä edes kaupassa.

Vierailija

Minua luullaan aina lapseni hoitotädiksi tai siskoksi...Terveisin: Kolmekymppinen pienikokoinen vaaleaverikkö, jolla pitkät hiukset ja pienet kasvot...Ja ei muuten aina imartele tai naurata. Ei esim. silloin, kun piti hakea firman pomolle pullo viiniä asiakastapaamiseen, eikä ollut papereita mukana, ja jouduin tulemaan takaisin Alkosta ilman sitä viinipulloa. Ikää oli silloin 29 v, eli 11 vuotta yli viininmyynti-ikäräjan.

Se ikä on joskus niin vaikea arvioida...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat