pillerien lopettamisen jälkeen raskaaksi.. koska??

Vierailija

Kyselisin kokemuksia näin ensi kertaa raskaaksi yrittävänä..



Pillerit loppu noin kaks viikkoo sitte ja mietin et oonko kärsiny oviskipuja, kun vatsa on ollu kipeähkö ja jonkin verran on ollu limaisuuttakin, tosin aika vähäistä. Mihin aikaan yhdynnät kannattaa sijoittaa ja kannattaako pupuilla joka päivä vai joka toinen? Minkälaisia kokemuksia teillä..??

Kommentit (3)

Esikoista ennen söin pillereitä n. 10v ja tärppi kävi tokasta kierrosta. SItten aloin syömään pillereitä synnytyksen jälkeen ja kun haluttiin toinen muksu niin pillereiden lopetuksen jälkeen tärppi taas tokasta kierrosta.



Sen jälkeen olikin vain kumi käytössä ja kolmonen sai alkunsa kun lupa annettiin kolmannesta kierrosta. Kolmannen jälkeen käytettiin taas kuvia ja imetin niin yhdet menkat tuli synnytyksen jälkeen ja nyt sitten odotan neljättä.



Meillä ollut aina sellainen tahti että kun on vauva haluttu alulle on pupuiltu joka toinen päivä. Tsemppiä!



AIHA

Heippa!

Mahdollista on tulla raskaaksi jo ensimmäisellä kierrolla,mut koskaan ei tiedä tärppääkö kuitenkaan heti.

Meillä meni niin,että kun tuli viimeiset kuukautiset,niin sen jälkee tulinkin jo raskaaksi. Omasta kokemuksesta voin sen verran kertoa,että ovislimoja en bongannu,mut kipuja oli oikealla puolen alamasua ja niihin todellakin reagoin(ensimmäistä kertaa tunsin ovulaation). Ja pupuilua oli joka toinen päivä ja en tiedä onko väliä mihin aikaa päivästä kannattaa pupuilua harrastaa, riippuu varmaa myös ihan siitä et mihin aikaa ovulaatio tapahtuu. Netistä löytyy paljon tietoa,ainaki muistaakseni perhesuunnitelun sivuilta.



Onnea teille yritykseen ja plussatuulia! :)



Kesäterkuin Myrre 13+2

Ensimmäisestä lapsesta olin ehtinyt syömään pillereitä puoli vuotta, lopetettiin ne ja alettiin toivomaan perheenlisäystä. Tärppäsi vasta 9 kuukauden yrittämisen jälkeen, isä sitten meitä viisaana opasti että yrittäminen ei kannata ja näin sitten vain rakastelimme ja salaa toivoimme, neiti sai alkunsa ensimmäisestä "yrityksettömästä" kerrasta, ikää hänellä nyt 3.5 vuotta.

Nyt viimeksi jätin pillerit pois maaliskuussa, noin kolme vuotta ehdin niitä syömään neidin jälkeen. Yhdet kuukautiset tuli välissä ja olin raskaana, raskaus päättyi ikävä kyllä keskenmenoon.

Aika tapauskohtaista, uskoisin. Ja aina kun lasta toivottu pupuiltu ollaan usein muttei mitenkään päivän päälle katsottu ajankohtaa..

Ensin lyhyen pillereiden syömisen jälkeen kesti kauan tärppi, mutta lyhpitkän syömisen jälkeen ei kestänyt kauaa.

Miehen siskolla samoin: syönyt 16 vuotta pillereitä ja kolem kuukautta ehtivät yrittää, nyt neljännellä kuulla raskaana..

Onnea matkaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat