Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kokemuksia otsikon istuimesta? Onko niitä oikein Suomessa livenä nähtävillä lainkaan?

Kommentit (10)

Nyt odotetaan jännityksellä, että ehtiikö istuin perille ennen viikon kuluttua tapahtuvaa pidempää automatkaa... ?:| (Toimitus luvattiin 2-4päivän kuluessa tilauksesta) ;)

Taidan kääntyä naapurin puoleen, niin saadaan oma Cybex kotiin;D

Säästöä kun on 51 euroa Suomen hintoihin verrattuna ja värivalikoimaa löytyy tosiaan enemmän... :D

amih73
Seuraa 
Liittynyt8.6.2008

ja kokonaishinta oli 108 euroa.Meilläkin tilauksen hoiti miehen työkaveri :).

Jotenkin niin se tapahtuu, että etusivulla Cybex sanalla saa haettua istuimet. Siitä sitten klikkaillaan eteenpäin kassalle (ihan kuten suomalaisissakin nettikaupoissa). Jonkun verran Saksaa täytyy kyllä ymmärtää. Olisko apua nettisanakirjasta http://www.ilmainensanakirja.fi/.Ollaan oltu tyytyväisiä tuoliin.

mutta kun ei kumpikaan olla saksankielen taitajia, niin miten onnistuu tilaus tuolta mainitsemastasi liikkeestä? Vauvatar myy kanssa samaa istuinta mutta hinta on kyllä tuplaten verrattuna tuohon saksalaiseen... Mitäs muuten oli postikulut? Kiitos jo etukäteen...D;

amih73
Seuraa 
Liittynyt8.6.2008

Ainakin Pikku Hurmuri Tikurilassa näyttää myyvän.Me tilattiin Saksasta. Oli paljon halvempi ja paljon värejä, joista valita. Tytöllä on nyt ihanan vaaleanpunainen istuin.Istuimessa saa hyvän nukkuma asennon, ei pää roiku. Paljon turavllisemman tuntuinen nelivuotiaalle, kuin turvaistuin, vaikka sitäkin vielä pystyi käyttämän.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat