Millä alalla on eniten loppuunpalamisia? Mikä ala

Vierailija

on mielestänne henkisesti raskainta?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Nähty on. Se on raskas työ ja siitä kuuluu ollakin hyvä palkka. En ollenkaan kadehdi lääkärin työtä ja sen mukana tulevaa vastuuta, epävarmuutta ja toisinaan pakkoa tehdä isoja päätöksiä yksin, ainaista kiirettä ja rajallisia resursseja.

Vierailija

alalla palaa loppuun, kun yleinen mielipide ei arvosta työtämme eikä siis näemmä meitä edes ihmisinä! Lasten ongelmat ovat pahentuneet, moniammatillinen yhteistyö ei pelaa (esim. sos.puoli harvoin suostuu olemaan kunnolla koulun kanssa yhteistyössä), vanhempien ongelmatkin heijastelevat työhön + maahanmuuttajaoppilaiden tuomat haasteet yms. yms. Sitten vielä lisänä se, että monesti kouluja johdetaan todella huonosti, rehtorit usein ammattitaidottomia johtajina.Itselläni ei ole lauluääntä eikä juuri notkeuttakaan mitä tuossa opettajan ominaisuuksiksi arveltiin, mutta sen sijaan on filosofian maisterin tutkinto yliopistolta ja työuupumus... Mutta kiitos vain viestistäsi, nyt on tosissaan sellainen olo, että olen huonohuono ihminen, eihän tässä työssä olisi oikeanlainen tyyppi näin kuormittunutkaan...

Vierailija

tilastoja kuinka paljon ahtaajia palaa loppuun, sekoaa tms...

kyl se ihan pitää paikkaansa.

tiiästsä kuinka tarkkaa työtä ahtaajillaki on, ei se mitää vormi varastohommaa ole. miksi siitä maksetaan about 5tonnia kuussa, niinku peruspalkkaa???? mieti sitä

Vierailija

sillä minä saatan hoitaa häntä ja lievittää hänen kipuaan. Jos tämä vastaukseni niin nyppii sinua, niin hoida lapsesi kotikonstein.Av-palstan sosiaalisten sääntöjen ja lääkärin taitojen välillä on selvä korrelaatio?

Vierailija

taas akateemisilla aloilla palkat on surkeat. Ei se tarkoita että työ olisi vastuullisempaa jos palkka on parempi, miehillehän sitä palkkaa maksetaan.

Vierailija

Mielestäni vasta moisia vyyhtejä tunteja, tunteja ja tunteja selviteltyäsi voit sanoa, vähätelläänkö. Joo, kiusaaminen ei ehkä silti lopu vaikka sitä miten selviteltäisiin, kai jotkut vaan on perusluonteeltaan niin ilkeitä (tai niiden vanhemmat on ymmärtämättömiä kasvattajina.). Mutta vaikka tuntuisi, ettei kiusaamiselle ope saanut tehtyä mitään eikä ehkä voinut sinulle selvittää juurta jaksain, mitä kenenkin kanssa on puhuttu tai mikä hirveä juttu sen kiusaajan kotona on meneillään, et voi silti noin yleistää, että usein vain vähätellään!

Vierailija

Innostus tapetaan nopeasti uuvuttamalla ja jatkuvat yt-neuvottelut kummittelee taustalla. Jos projekti menee pielee, siivotaan yt-neuvotteluissa porukka kätevästi pois listoilta.

Vierailija

Miten pystyt erottamaan potilaan oirekertomuksesta sen oleellisen, jos ymmärryksesi vauva-palstalla on tota luokkaa?Kerro missä olet töissä, niin me tiedämme varoa.

Vierailija

mutta se ei ole aloista raskain. Ongelmana lienee se, että alalle valikoituu ihmisiä, joilla ei ole stressinsietokykyä. Tiedättehän: kympin tyttöjä, joilla on soma lauluääni, sitkeyttä lukea sanat ulkoa pistareiden varalta ja riittävän kaunis lauluääni sekä notkea kroppa jumppaan...Oikeasta raskaimpia aloja taitavat olla lääkärin tehtävät ja yritysjohdon työt..

Vierailija

enkä ole palanut loppuun. Motivaationi ei kumpua palkasta. Saan tässä kuussa arviolta noin 4600 euroa, mutta päivystän usemman illan ja yön, kun toiset tekee töitä virka-aikaan. Töitä on enemmän kuin useammalla, mutta saan tyydytyksen huomatessani miten voin auttaa ihmisiä. Luin kovasti pääsykokeisiin, opiskelin monta vuotta ja nyt olen unelmatyössäni. Toinen vaihtoehto olisi ollut mennä sieltä missä aita on matalampi ja tehdä työtä, joka olisi ollut ihan ookoo, mutta ei se mikään kutsumus.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat