Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millä alalla on eniten loppuunpalamisia? Mikä ala

Vierailija

on mielestänne henkisesti raskainta?

Sivut

Kommentit (19)

Nähty on. Se on raskas työ ja siitä kuuluu ollakin hyvä palkka. En ollenkaan kadehdi lääkärin työtä ja sen mukana tulevaa vastuuta, epävarmuutta ja toisinaan pakkoa tehdä isoja päätöksiä yksin, ainaista kiirettä ja rajallisia resursseja.

alalla palaa loppuun, kun yleinen mielipide ei arvosta työtämme eikä siis näemmä meitä edes ihmisinä! Lasten ongelmat ovat pahentuneet, moniammatillinen yhteistyö ei pelaa (esim. sos.puoli harvoin suostuu olemaan kunnolla koulun kanssa yhteistyössä), vanhempien ongelmatkin heijastelevat työhön + maahanmuuttajaoppilaiden tuomat haasteet yms. yms. Sitten vielä lisänä se, että monesti kouluja johdetaan todella huonosti, rehtorit usein ammattitaidottomia johtajina.Itselläni ei ole lauluääntä eikä juuri notkeuttakaan mitä tuossa opettajan ominaisuuksiksi arveltiin, mutta sen sijaan on filosofian maisterin tutkinto yliopistolta ja työuupumus... Mutta kiitos vain viestistäsi, nyt on tosissaan sellainen olo, että olen huonohuono ihminen, eihän tässä työssä olisi oikeanlainen tyyppi näin kuormittunutkaan...

tilastoja kuinka paljon ahtaajia palaa loppuun, sekoaa tms...

kyl se ihan pitää paikkaansa.

tiiästsä kuinka tarkkaa työtä ahtaajillaki on, ei se mitää vormi varastohommaa ole. miksi siitä maksetaan about 5tonnia kuussa, niinku peruspalkkaa???? mieti sitä

sillä minä saatan hoitaa häntä ja lievittää hänen kipuaan. Jos tämä vastaukseni niin nyppii sinua, niin hoida lapsesi kotikonstein.Av-palstan sosiaalisten sääntöjen ja lääkärin taitojen välillä on selvä korrelaatio?

taas akateemisilla aloilla palkat on surkeat. Ei se tarkoita että työ olisi vastuullisempaa jos palkka on parempi, miehillehän sitä palkkaa maksetaan.

Mielestäni vasta moisia vyyhtejä tunteja, tunteja ja tunteja selviteltyäsi voit sanoa, vähätelläänkö. Joo, kiusaaminen ei ehkä silti lopu vaikka sitä miten selviteltäisiin, kai jotkut vaan on perusluonteeltaan niin ilkeitä (tai niiden vanhemmat on ymmärtämättömiä kasvattajina.). Mutta vaikka tuntuisi, ettei kiusaamiselle ope saanut tehtyä mitään eikä ehkä voinut sinulle selvittää juurta jaksain, mitä kenenkin kanssa on puhuttu tai mikä hirveä juttu sen kiusaajan kotona on meneillään, et voi silti noin yleistää, että usein vain vähätellään!

Innostus tapetaan nopeasti uuvuttamalla ja jatkuvat yt-neuvottelut kummittelee taustalla. Jos projekti menee pielee, siivotaan yt-neuvotteluissa porukka kätevästi pois listoilta.

Miten pystyt erottamaan potilaan oirekertomuksesta sen oleellisen, jos ymmärryksesi vauva-palstalla on tota luokkaa?Kerro missä olet töissä, niin me tiedämme varoa.

mutta se ei ole aloista raskain. Ongelmana lienee se, että alalle valikoituu ihmisiä, joilla ei ole stressinsietokykyä. Tiedättehän: kympin tyttöjä, joilla on soma lauluääni, sitkeyttä lukea sanat ulkoa pistareiden varalta ja riittävän kaunis lauluääni sekä notkea kroppa jumppaan...Oikeasta raskaimpia aloja taitavat olla lääkärin tehtävät ja yritysjohdon työt..

enkä ole palanut loppuun. Motivaationi ei kumpua palkasta. Saan tässä kuussa arviolta noin 4600 euroa, mutta päivystän usemman illan ja yön, kun toiset tekee töitä virka-aikaan. Töitä on enemmän kuin useammalla, mutta saan tyydytyksen huomatessani miten voin auttaa ihmisiä. Luin kovasti pääsykokeisiin, opiskelin monta vuotta ja nyt olen unelmatyössäni. Toinen vaihtoehto olisi ollut mennä sieltä missä aita on matalampi ja tehdä työtä, joka olisi ollut ihan ookoo, mutta ei se mikään kutsumus.

ymmärsin kyl ihan täysin, miksi lääkäri vastasi kuten vastasi.

Joillaki on vissii tarve purkaa patoumia täällä ihan pienimmästäki syystä...Joka tapauksessa, mun muistaakseni ihan todistettua on että ahtaajat palaa loppuun huimasti enemmän kuin muilla aloilla työskentelevät.

Pelkäsin jo hetken, että periaatteellisuudessasi päätät rangaista lastasi. Onneksi oletkin viisas ja lempeä äiti, jolle lapsesi hyvinvointi on tärkeää.Halit ja pusut täältä Helsingistä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat