Miten joku voi käyttää lapsellaan lähes kymmenen vuotta vanhoja vaatteita??

Vierailija

tuttuni sai esikoisen 9 vuotta sitten ja viime kuussa toisen lapsen, jolle raukalle puetaan isomman veljen vanhanaikaiset vaatteet ja vaunutkin on ruudulliset emmaljungat. Lapsiparkaa

Sivut

Kommentit (25)

En todellakaan juuri katsele vaatteiden vuosimallia. Enkä värien sopivuutta... kunhan on mukava/toimiva vaatetus joka on suurin piirtein puhdas. Ok, en varmaan sitten ole leikkikentän "ykkönen", eikä varmaan lapsenikaan vaatetuksen perusteella, mutta jaksan uskoa siihen, että jollakulla kiinnostaa muukin.

Mun lapsella on 31 vuotta vanhoja potkupukuja, kastettiin 40 vuotta vanhassa kastemekossa, kaiken huippu on, että vauvana nukkui yli 100 vuotta vanhassa kehdossa!

Tai no itsekin todellakin ostan kirpputorilta vaatteita ja arvostan kierrätystä, mutta: Ihmettelen äitejä, jotka ostavat itselleen uusinta uutta ja pukeutuvat hyvin, mutta eivät osta lapselleen juuri koskaan mitään uutta ja pitävät lasta jotenkin "arvottomampana". Ihmeellistä.

vaan eivät viitsi muutaman kuukauden takia, jonka vaatteet lapselle mahtuvat ostaa aina uutta vaatesettiä. Itselle kun nuo vaatteet yleensä mahtuvat pidempään. Ja arvostavat kierrätystä ja luonnonvaroja enemmän kuin te arvon arvostelijat!!!

Oikeasti, meidän 2,5v. tuskin kiinnostuu siitä, että onko yllä teletappia vai prätkähiiriä...kunhan on vaatteet jotka sietää kulutusta,eikä äidin tarvitse kaivaa astmapiippua esille, jos rapa roiskuu ja hiekkalaatikolla on kivaa;D

minusta ei ole mitenkään outoa, että käyttää vanhoja vaatteita. Tuon ikäinenhän pulauttelee ja kakkailee välillä vaatteita kymmenittäin pesukuntoon päivässä (jos siis huono päivä sattuu), ei kai bodyjen ja kietaisupaitojen muodit nyt niin paljon ole vajaassa kymmenessä vuodessa muuttuneet, että vaatteita vanhoiksi edes pikaisella silmäyksellä huomaisi! Ap-parkaa, kun on perjantai-illan huvit näin vähissä, että tällaista asiaa jaksaa ruveta jauhamaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat