Miten joku voi käyttää lapsellaan lähes kymmenen vuotta vanhoja vaatteita??

Vierailija

tuttuni sai esikoisen 9 vuotta sitten ja viime kuussa toisen lapsen, jolle raukalle puetaan isomman veljen vanhanaikaiset vaatteet ja vaunutkin on ruudulliset emmaljungat. Lapsiparkaa

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

En todellakaan juuri katsele vaatteiden vuosimallia. Enkä värien sopivuutta... kunhan on mukava/toimiva vaatetus joka on suurin piirtein puhdas. Ok, en varmaan sitten ole leikkikentän "ykkönen", eikä varmaan lapsenikaan vaatetuksen perusteella, mutta jaksan uskoa siihen, että jollakulla kiinnostaa muukin.

Vierailija

Mun lapsella on 31 vuotta vanhoja potkupukuja, kastettiin 40 vuotta vanhassa kastemekossa, kaiken huippu on, että vauvana nukkui yli 100 vuotta vanhassa kehdossa!

Vierailija

Tai no itsekin todellakin ostan kirpputorilta vaatteita ja arvostan kierrätystä, mutta: Ihmettelen äitejä, jotka ostavat itselleen uusinta uutta ja pukeutuvat hyvin, mutta eivät osta lapselleen juuri koskaan mitään uutta ja pitävät lasta jotenkin "arvottomampana". Ihmeellistä.

Vierailija

vaan eivät viitsi muutaman kuukauden takia, jonka vaatteet lapselle mahtuvat ostaa aina uutta vaatesettiä. Itselle kun nuo vaatteet yleensä mahtuvat pidempään. Ja arvostavat kierrätystä ja luonnonvaroja enemmän kuin te arvon arvostelijat!!!

Vierailija

Oikeasti, meidän 2,5v. tuskin kiinnostuu siitä, että onko yllä teletappia vai prätkähiiriä...kunhan on vaatteet jotka sietää kulutusta,eikä äidin tarvitse kaivaa astmapiippua esille, jos rapa roiskuu ja hiekkalaatikolla on kivaa;D

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat