Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

joku matkustanut yhdessä muiden perheiden kanssa

Vierailija

ulkomaille? miten mennyt? ajattelin kun on monta tahtoa ja ajatuksia, synkkaako vai tuleeko siitä stressiä? meitä ois 3 perhettä lähdössä Teneriffalle (kaikilla 5v mukana) - voisiko onnistua hyvin?

Kommentit (5)

olla koko ajan yhdessä vaan perheillä on vapaus valita omat tekemisensä. Hyvä idea on esim. sopia, että mennään yhdessä joka ilta syömään tms.Tärkein pointti on sopia etukäteen, että perillä ei ole tarkoisut 24 h yhdessä ja siitä, ettei kukaan odota sellaista keneltäkään.

...jos teette ennen lomaa "säännöt" selviksi, eli tosiaan ettei tarvii olla koko aikaa yhdessä ym. Me reissattiin kaveriperheen kanssa ja toista kertaa ei mennäkään. Aikataulut olivat erilaiset, me tykätään lomalla ettei tarvitse kaikesta pitää niin tiukasti kiinni (nukkumaan ei tarvitse mennä klo 20 ym.), ei todellakaan haluta istua sisällä vaan ollaan ulkona aamusta iltaan (toisin kuin kaverimme) ja syömme ravintolassa tmv. kun taas he halusivat itse kokata ruuat. Emme toki itsekään eäneet kuin siat pellossa, mutta mielestämme lomalla pitää kuitenkin voida ottaa vähän rennommin, onhan se lomaa lapsillekin.

mitään sääntöjä, vaan kaikki sujui omalla painollaan. Välillä liikuttin yhdessä, välillä erikseen, välillä miehet keskenään, välillä naiset. Toimi loistavasti. Kahdella matkalla olemme olleet ja koska vain lähtisin uudestaan. Kaikille tulee antoisampi loma näin.

Siis kaksi 4 henkisistä perhettä. Ensimmäisellä matkalla lapset olivat 2-5v ja nyt viimeisellä 11v-14v.Yhdessä ollaan oltu kaikki 8 noin 16h vuorokaudessa, se kahdeksan on mennyt nukkumiseen.Ei olla mitään tiukkapipoja kukaan ja yleensä mennään sinne minne lapset/nuoret haluaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat