Vierailija

me ollaan ostettu noin 2 vuotta pelkästään lihoja jotka on alennettu -50%, eli seuraavan päivän päiväyksillä. pakkaseen vaan ja riittää pitkäksi aikaa. Otetaan aina kaikki lihat mitä sattuu olemaan, ei tosin maksaa ja munuaisina sun muita sellaisia...

välillä saattaa tulla 50€ nuo lihat maksamaan.

Minusta se on vielä hyvä kun enemmän on sellaisia sisäfile sun muita juttuja ja nehän vasta hyviä onkin ja kun tota lihaa menee meidän perheessä reilustin :)

Parhaillaan olen ostanut jauhenlihaa 10 pakettia kerralla ja tietystin paistijauhenlihaa :)

Kommentit (18)

Ihan syötäviähän ne tietenkin vielä ovat, mutta siinä kun sulattelet niitä ym. pääsevät pöpöt lisääntymään aika mukavasti.

Jos tiukkaa tekisi, pitäisi varmaan olosuhteiden pakosta juosta -50% -lihojen perässä.

...mutta juuri tulin kaupasta kahden nautajauhelihapaketin kanssa (-50%). Olisin ottanu enemmänkin jos olisi ollu. Päivällä tulin muuten käyneeksi työreissun ohella ostamassa pari pakettia grillikyljyksiä, nekin -50%.Eli jonkin verran tulee harrasteltua. Ja täytyy sanoa, että on hinta kohdallaan ;)

oli possua, nautaa, broileria.Oli vaan työ saada lapset kauppaan, että kerkee viedä parhaat päältä.Nyt on sit juhannus lihat ostettu.

On ulkofileetä, broilerin minuuttipihvejä ymsymsyms.Säästöä tuli 34 euroa. (olisin ostanut samat paketit kuitenkin normaali hintaisina)

Jotenkin epäilyttää ne viimeisen päivän lihat; osa jo näyttää oudon värisiltä ja säilytyskin on vähän sitä ja tätä. Joskus niitä näkee kaupassa kylmähyllyn vieressä jossain ostoskärryssä ja ihmiset ostaa innoissaan. Yöks. Kaikki siirtelee ja kähmii niitä paketteja suht lämpöisillä käsillään, onkohan kovinkaan hygieenistä?

Käyn Prismassa ja S-marketissa enkä kyllä kummassakaan ole KOSKAAN nähnyt alennuslihoja missään. Tai mitään muitakaan alennustuotteita ruokapuolella.

Ja jauheliha on poikkeus, sitä en osta ollenkaan ellei ole useita päiviä myyntiaikaa. Usein alkaa näyttää epäilyttävältä ja vähän haistakin vaikka myyntiaikaa periaatteessa olisi vielä päivän verran aikaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat