Säästetään monta sataa kun mies lähtee huomenna käymään Tallinnassa.

Vierailija

Siis tosi kätevästi ootte hoitanu teidän jutskat! Vitsi mä oon melkein kade!

Kommentit (9)

Sen verran meillä ehkä voisi mennä jos intouduttaisiin oikein ryyppäämään tänä kesänä. Viime kesänä ei juotu ainoatakaan alkoholipitoista juomaa.

- mies kävisi siellä hieronnassa, ei tarvitse voidella vaimoa kalliisti kotona sen vuoksi

- mies juhlii siellä reippaammin, on pelkkää säästöä verraten Suomen baarien hintoihin

- mies tuo sinulle kukat Tallinnasta, ovat kalliimpia täällä ja kerran vuodessahan vaimolle pitää tuoda kukkia joka tapauksessa

- mies tuo torilta vaatteet sinulle ja lapsille, koot ja värit ovat sivuseikkaMukavaa matkaa miehellesi ja hauskaa kesää tuliaisten parissa.

Tallinkin pikalaivalla voi tehdä netissä valmiiksi tilauksen ja mies tuo sieltä koko kesän lonkerot ja siiderit ja väkevät.Matka ei maksa paljon mitään ja säästöä tulee ihan törkeesti!

Kertoisikos ap tai joku muu, että paljonkos pitää juoda, että säästöä voi tehdä useita satoja euroja? Montako annosta esim. viikossa teillä kuluu?

koko kesä vapaalla ja silloin ystäviä käy paljon, ihanan paljon. Ja silloin esmes lonkeroa kuluu tooodella paljon. Hintaero Suomessa ja Tallinnassa on sitä luokkaa, että säästöjä tulee satoja euroja, vaikkei koko kesää todellakaan jurrissa olla.Ikävää, että tällaisesta asiasta ei täällä voi kirjoittaa saamatta vidduilua takaisin (en tarkoita sinun kirjoitustasi). Tabu mikä tabu. Vain juopot juo alkoholia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat