Miksi nuorille äideille on tukiryhmiä, mutta ei vanhemmille äideille?

Vierailija

Voisiko liittyä yleiseen elämänkokemukseen ja elämänhallintaan?

Kommentit (8)

alle parikymppisille, jotka luultavimmin saavat vauvan suunnittelematta? Ehkä sellaiseen voi mennä vanhempikin äiti, jos tilanne muuten samantapainen eli on tuen tarvetta, ei ehkä puolisoa ja raskaus yllätys?

tukiryhmä aina ole oikeastaan sellainen "tuki"ryhmä, jossa jaetaan jotain tukea kun ei muuten pärjätä. *reps*

Esim. meillä on MLL nuorten äitien perustama vertaisryhmän nimellä kulkeva tapaamisjuttu, muttei siellä todellakaan ole surkeita teiniäitejä, tai rahattomia, kokemattomia, elämästä mitään tietämättömiä äitejä. Ihan normaaleja nuoria äitejä, naimisissa olevia, avoliitossa olevia, sinkkuja, jotka haluaa viettää aikaa yhdessä lasten kanssa ja muutenkin. Järjestää tapaamisia ja kahvittelee. Vähän niinkun ois joku äitiseura. Jossa nyt vaan sattuu olemaan nuoret äidit, koska he ymmärtää toisiaan yleensä hyvin.

että kuulostaa todella typerältä sanoa, että vanhemmat naiset olisivat jotenkin valmiimpia äideiksi. Tiedätte itsekin sen olevan puppua.

Huomaa, ettette selvästikään ole nuorten äitien kanssa missään tekemisissä, ja epäluulot jylläävät silläkin saralla. Nuorilla äideillä joita minä tunnen, on lähes kaikilla ammatti ellei toinenkin, töitä on tehty sen mitä on nuoressa ikää kerennyt, asuntokin monilta nuorilta perheltä löytyy ihan oma.

En tarkoita tätä miksikään taisteluksi, kumpi on parempi ikä tehdä lapset, 22 vaiko 32, noin esimerkin antaakseni, mutta näemmä täällä moni on sitä mieltä että vanhempana on parempi. Luopukaa jo noista ennakkoluuloistanne, pyydän.

T. äidiksi noin 40 v ikäisenä tullutPs JOKAINEN tarvitsee henkistä suurissa elämänmuutoksissa tukea- ei siinä ole mitään hävettävää

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat