Vierailija

Päästäisitkö/laittaisistko?Meillä siis 5v tyttö on käynyt nyt alkukesästä jalkapallokoulussa. Tykkäs kuin hullu puurosta, eikä haitannut hippustakaan, että oli koko lauman ainoa tyttö. Jalkapallokoulun vetäjä tuli sitten multa kysymään, että minkäs ikäinen tuo tyttö nyt taas olikaan. Kerroin tytön iän ja hän sitten tuumaili hetken ennenkuin ehdotti, että jos tytöllä vaan intoa pisaa, niin hän voisi noiden nuorimpien tyttöjen joukkueen valmentajan kanssa jutella, josko ottaisivat meidän ipanan sinne jo nyt. Tyttö on semmoinen pitkänhuiskea ja aika pitkälti saman kokoinen kuin useimmat ekaluokkalaiset. Jalkapallokoulun vlamentaja tykkäsi, ettei meidän tyttö varmaan pahemmin muista siellä erottuisi. Eipä ole kuulemma nytkään pahemmin huomannut, että yks joukosta onkin tyttölapsi. (Mitä nyt on saanut vähän rinsessakohtelua... :p)Intoa piisaisi, kyllä vaan. Tänään oli vika kerta futiskoulussa ja ilta menikin sitten itkiessä ja kiukutellessa, kun ei enää pääse pelaamaan... (Ei oo sama asia käydä potkiis äitin tai isin kaa...) Sinänsä kyllä houkuttaisi, jos kerran valmentajat on sitä mieltä, että sekaan vaan. Tytöllekin tekis takuulla joku joukkuelaji erittäin hyvää, kun on vähän niinkuin työn alla tuo toisten kanssa yhteistyön tekeminen... (äärimmäisen sosiaalinen, rakastaa seuraa ja ihmisiä, mutta taipuvainen toisten pompotteluun ja sit möksähtelyyn jos kaikki ei sujukaan neidin mielen mukaan...)Mutta. Silti mietityttää tuo ikäero. Joukkue on siis lähinnä 00 ja 01 syntyneille ja meidän ipana on syntynyt helmikuussa 03. Oikeasti siis olis oikean ikäinen vasta kahden vuoden päästä F-tyttöihin! Mutta kun nuoremmille ei täällä joukkuetta edes ole...Mielipiteitä? Anyone?

Kommentit (2)

Tyttöjen osalta en tiedä jos on todella lahjakas nuori tyttö, niin pärjääkö ihan hyvin tyttöjen joukossa (olettaen että muista osa on vasta-alkajia tai ei niin taitavia lajissa).Tuntuu että ainakin kouluikäisten (ehkä hitusen vanhempien - lähinnä jo niiden ekan luokan ohittaneiden) kehitys jalkapallossa on aika hurjaa ja silloin lajia harrastavat ovat innostuneita ja kiinnostuneita lajistakin ja muuten vaan mukana olleet lopettavat (ainakin meillä tälläinen kokemus). Siinä on sitten nuoremmalla tekemistä että pärjää mukana. Mutta tämä noilla 00-01 sitten näkyy varmaan reilun vuoden kuluttua.Tytöillä en tiedä pelkäisinkö sitä että laji on aika fyysinen. Tuon ikäisiltä pojilta voi jo lähteä aika kohtalaisia potkuja ja nopeasti harjaantuvat pelissä ja tällejä tulee. Meillä esim. pojan 00 syntynyt kaveri laukoo jo kohtalaisia vetoja ja ei pelkää kontaktejakaan.

ja kesällä 03 syntynyt poikamme meni 00, 01 ja 02:sten kanssa samaan ryhmään. Hyvin on muuten mennyt, mutta tosiasia on, että 00 ja 01 ovat motorisesti paljon edellä 03 syntyneitä ja siksi meidän jäbä ei kovin hyvin siellä kentällä pärjää. Mutta onneksi ei ole vielä ainakaan siitä menettänyt intoaan ja nyt joukkueeseen on tullut lisää 02 ja jopa 03 syntyneitä, joten tilanne tasoittunee siltä osin. Mielestäni teidän kannattaa yrittää muutama kerta, siitä sen näkee hoituuko homma vai ei. Ja jos ei, niin varmasti tytöllenne löytyy joku muu yhtä kiva harrastus! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat