Käytkö yöaikaan suihkussa, kerrostalo/rivitaloasuja?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Hiljaisuushan pitäisi olla 22-07.Itse käyn päivittäin suihkussa klo 6-7 välillä, koska muuten en sinne aamuisin ehtisi. Seiskalta pitää herättää lapsi ja saada se lähtökuntoon puoli kahdeksaan mennessä.

Vierailija

iltavuorosta kotiin yhden jälkeen yöllä suihkussa ja asuin kerrostalossa.Nykyisin saatan joskus käydä puolenyön aikoihin suihkussa mutta tätä tapahtuu harvoin. Kerrostalossa edelleen.

Vierailija

Suihkussa käymistä ei lasketa sellaiseksi meluksi joka on kielletty yleisen hiljaisuuden aikana. Lain mukaan saat käydä suihkussa ihan mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä.

Vierailija

illalla. Muuten olisi vaihtoehto aamulla sitten 4 aikoihin jos seuraavana päivänä on aamuvuoro ja ikävä kyllä tässä nyt ei voi sitten naapureita ajatella koska töiden jälkeen on pakko käydä suihkussa.

Vierailija

Meidän suhteellisen vanhassa kerrostalossa kyllä kuuluu, kun yläkertalainen käy suihkussa, vessassa, jopa kun hän kävelee....ja mulla on huono kuulo!

Vierailija

Sitä ei myöskään kukaan naapuri voisi kieltää, suihkussa käyminen kuuluu niihin normaaleihin elämisen toimintoihin joiden ääntä on pakko naapureidenkin sietää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat