Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Koiranpentu raatelee lapset =(

Vierailija

Tämän täytyy olla provo.

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

eli leikkivät hyökkäysleikkejä käsien kanssa :-) Tapa karsiutui itsestään pentujen kasvaessa. Ne tekivät sitä kuitenkin enemmän aikuisten käsille, en muista, että olisi ollut ongelmana että lapsiin olisi sattunut. Osaatko sanoa onko kyse leikistä vai suhtautuuko koira lapsiin oikeasti aggressivisesti?Vie koira ongelmakoirakouluttajalle, kannattaa viedä mahdollisimman nuorena. Esim Kai Pelkosta suosittelevat monet.

Vierailija

Ja kyllä, pelkään että joku päivä pentu haukkaa liian kovaa. Tai raapaisee silmään tms. siksi tilanteeseen olisi viipymättä saatava muutos. Muuten joudutaan luopumaan koirasta. ap

Vierailija

tervetuloa meille katsomaan lapsia ja saksanpaimenkoiraa! Koira nukkuu nojatuolissa, lapset (pojat, 2- ja 4-v.) kiipeilevät sen päällä ja vinguttavat samalla muovista krokotiilia.. koiraparka, mutta lapsille kiltti kuin enkeli!

Vierailija

Todellakin hyviä vinkkejä tuli, mutta kaikkeni olen tehnyt ja kaikkea kokeiltu. Pentu on selkeästi vihamielinen lapsia kohtaan. Tosin pojat osaavat myös yllyttää koiraa, joten tämä tuskin yksin koirasta johtuu... Rodultaan koira on lempeä perhekoira, ei mikään taistelija niinkuin joku luuli... surettaa tilanne =( On minulla ennenkin koiria ollut, isoja ja "hankalia" kouluttaa... En arvannut että tämän rodun kanssa tulisi minkäänlaisia ongelmia... ap

Vierailija

Suosittelen myymään koiran kotiin, jossa ei ole, eikä tule lapsia. Ton ikäiselle luulisi vielä olevan ottajia.

Eihän sitä pienen pennun luonnetta etukäteen tiedä, jos kasvattaja ei osaa kertoa. Samankin rodun sisällä on luonteissa paljon vaihtelua.

Kysy jos kasvattaja ottaísi koiran takaisin.

Vierailija

Ihan pienestä asti yritettiin opettaa. Koira on nyt 2-v ja vain silloin innostuu näykkimään lapsia jos nämä ylyttää. Vaikeata oli eka vuosi.Tehokkain keino on laittaa koira jäähylle heti toiseen huoneeseen, kun pureminen alkaa ja pääsee takaisin vasta kun käyttäytyy kunnolla.¨

Koira ei saa saada huomiota tuollaisesta käytöksestä ja lapset eivät saa lähteä leikkii mukaan esim. juoksemalla koiraa pakoon tai lyömällä tätä.

¨

Toinen keino on, että annat lapsille etikkavedellä täytetyt vesipyssyt ja suihkaus kúonolle heti kun hyökkää. Tehoaa yleensä koiriin, tosin meidän koira on niin kovapäinen, että vaan innostu lisää.Johtajuusharjoituksia lapsille. Esim. antavat koiralle ruuan siten, että ensin ottavat omaan suuhun jotain syötävää ja sitten vasta koira saa ruuan. Mieluiten niin, että alkaa syömään vasta luvan saatuaan. Muutenkin ihmiset syö ensin ja sitten vasta koira.Teillä on ilmeisesti erittäin kovapäinen ja taistelutahtoinen koira, jollaista ei suositella lapsiperheeseen.Meidän vanhin lapsi lähtee kouluun ja koiran vuoksi sille on järjestetty hoitaja siksi aikaa, kun tullaan kotiin töistä. Koska en koiraamme luota, vaikka onkin tosi ystävällinen, sillä kun on tuo taistelutahto niin voimakas, että voi mennä yli.

Vierailija

Koirasta pitäisi olla iloa tai hyötyä. Miksi joku ottaa kotiinsa asumaan jotain mitä saa pelätä, varsinki mitä lapsetkin pelkää. Miksi?Koirillakin on luonnevikoja (ad/hd?), Oletko ihan 100% varma, ettei koira joskus vahingossa puraise liian lujaa.. ?

Vierailija

ja et rotua paljasta.Väärä rotu on valittu teille jos tilanne on tuollainen mitä olet viesteissäsi kertonut.Koira pitää alistaa ihmisten alapuolelle. Teille ei tuo koira sovi ja ehkä ei mikään muukaan rotu.

Vierailija

vaikka tottakai roduissa on eroja, eikä kaikkien rotujen alkuperäinen käyttötarkoitus ole sellainen, että ne tulisivat sopimaan lapsiperheeseen!Lisäksi monet rodut ovat kehittyneet entistä terävämpään suuntaan. Esimerkiksi kultaista noutajaa tai collieta en missään nimessä suosittelisi lapsiperheeseen! Niistä on tullut vanhoja aikoja hermostuneempia ja arvaamattomampia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat