Jesus Camp -hirveää lasten aivopesua :(

Vierailija

Tuli uusintana Fst:ltä eilen. Aivan järkyttävää miten lapsia voidaan kohdella "uskonnon nimissä"Kyllä oli ahdistava katsoa jopa neljä vuotiaita jotka aivopestään ja joita syyllistetään. Pelottavaa myös se että jopa 1/4 Amerikan kansalaisista kuuluu tähän Evankeliseen uskontokuntaan..

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Lainaus:

Jesus campeissa ei käsketä esim. tappamaan ketään.
Ai jaa, mitäs se "this means WAR" -huuto sitten oikein oli?

Ja alussa leirinjohtaja-nainen ihaili muslimien koraanikouluja, joissa lapsia valmistetaan itsensä uhraamiseen ja kuolemaan uskonnon puolesta. Niistä hän halusi mallin nimenomaan omaan koulutustapaansa. Joten en näe suurtakaan eroa tai mitään erityistä "pumpulisuutta" näissä leireissä - ainakin pyrkimys oli johtajan mukaan täysin samaan kuin muslimien vastaavissa instituutioissa.

Vierailija

mutta kyllä mua pelotti niiden lasten puolesta, vedetään tollaseen joukko psykoosiin ja kuka korjaa jäljet. se abortti nukke juttu oli kanssa kammottavaa katsottavaa, siitä oli kyllä Kristus kaukana koko touhusta

Vierailija

kamalaa katsottavaa - vaikka uskovainen olenkin.Kamalinta oli se syyllistäminen... se jättää ihmisen arvet. Ja toisiksi kamalinta jotenkin lapsuuden kieltäminen, kun pojat leikki illalla kummitusta, niin heitä lempeästi ojennettiin. Se tapahtui lempeästi, mutta silti jätti alitajuntaan ajatuksen, että hyi meitä...

Vierailija

Minua järkytti se eräs yhdeksän vuotias tyttö, joka oli kuin koiranpentu odottamassa kehuja ja laputuksia tehtyään "hyvän työn", meni siis keilahallissa puhumaan jollekin tuntemattomalle. Kertoi että Jumala on käskenyt hänen tulla puhumaan, että sinua ajatellaan jne. Antoi jonkun läpyskän. Huuuuiiii.. Pelottavaa tuollainen aivopesu. Likka oikein silmät kiiluen odotti kehuja.Sairasta touhua sanon minä. You Tubessa on muuten nähtävänä ilmeisesti tuo ohjelma pätkittäin. Muistan kun aiheesta oli aiemmin keskustelua..

Vierailija

jopa 25% amerikkalaisista (eli tuollaiset noin 80 MILJOONAA IHMISTÄ!!!) kannattaa tuota, ajatelkaa että 20-30 vuoden päästä nuo lapset ovat vallassa!Kun miettii miten muslimit järkyttivät koko maailmaa olemattomalla teknologiallaan ja sitten miettii että nuo lapset aivopestään aivan samoin, ainoana erona että heillä tulee aikanaan olemaan käytössä maailman laajimmat ja kehittyneimmät asevalikoimat... Nuo lapset puhuivat siitä, miten he uskovat että maailmanloppu tulee heidän elinaikanaan, eivätkä he pelkää kuolla ja jopa ihailevat marttyyrikuolemaa.Maailmasta tulee todella paha, vielä paljon pahempi mitä se on nyt.

Vierailija

Lainaus:

noin 40 000 000 vauvaa on siellä abortoitu. Eli kyllä sille asialle jotain pitää tehdä.
Pelotellaan pikkulapset asialla ja kerrotaan kauhutarinoita lapsille, jotka eivät vielä asialle mitään voi, eivätkä täysin kykene ymmärtämään?Tutkimustenkin abortteja saadaan parhaiten vähennettyä asiallisella seksi- ja ehkäisyvalistuksella ja ehkäisyvälineiden saatavuudella.

Vierailija

kieltää seksuaalivalistuskouluissa, ja sen jälkeen ihemetellä kun moni päätyy aborttiin. Mutta siitähän amerikka on kuuluisa, kaksinasimoralismistaan. Jos on hyvä urheilussa voi päästä huippuyliopiston läpi vaikka nippa nappa osaa kirjoittaa. Ja joku huono-osainen joka on nero, ei pääse lähellekkään noita kouluja kun ei ole rahaa.Amerikassa valkoinen keskiluokka vetää linjaa että neitsyinä mentiin naimisiin, mutta se ei todellakaan ole todellisuutta vaan kulissia.Kannattaa muistaa, että Amerikkaan lähti aikoinaan paljon kotimaassaan vainottuja uskovaisia, joten siellä uskonnollisuudellla on pitkät juuret. Niin toki muuallakin, mutta esim. Suomessa ei käsittääkseni ole koskaan joku kristittylahko vainonnut toista jne.

Vierailija

Lainaus:

verrattuna esim. muslimien leireillä tapahtuvaan aivopesuun!


Taisi tulla aika voimallinen puolustusreaktio? Paha on ok, jos joku muu tekee isompaa pahaa?

Vierailija

ei sen perusteella pidä tosiaankaan evankelikaalisia uskovia niputtaa. Heitähän on aivan valtavasti ympäri maailman, Suomessakin pilvin pimein. Nuo leirit ovat vain ikävä ääri-ilmiö, joka voisi periaatteessa tapahtua minkä vain uskonnon tai aatteen piirissä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat