Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten oppisin NAUTIMAAN TÄSTÄ HETKESTÄ? Kaikki on hyvin, mutta

Vierailija

tuntuu, että kaikki aika menee ihan hukkaan. Lapset on pieniä ja olen väsynyt, vaikka kaikki on hyvin. Tiedän, että vielä joskus ajattelen tätä aikaa kaiholla. Taannoin sain viettää päivän yksin, mutta sekin meni pilalle, kun podin syyllisyyttä siitä hyvästä olosta ja mumma joutui (halusi itse toki) olemaan lasten kanssa.Miten oppisin nauttimaan tästä hetkestä???

Kommentit (2)

Elin 20v ihmisen kanssa, joka ei koskaan ollut tyytyväinen mihinkään. Aina olisi pitänyt olla isompi koti, uudempi auto, pidempi vene, isommat lapset, kauniimpi vaimo jne.Se oli todella raskasta, kun meillä kaikki kuitenkin oli hyvin.Muistan kun hän sitten lähti sitä kauniimpaa vaimoa etsimäänja istuin keittiön pöydän ääressä itkien. Aurinko paistoi ja teki sateenkaaren kyynelistäni. Se oli niin kaunista että itku loppui siihen, oikeastaan kaikki oli kuitenkin ihan hyvin.

Toisinaan ajattelen itku kurkussa tuttavaani ja hänen parantamattomasti sairaita lapsia, jotka eivät tule näkemään aikuisikää, ja silloin aina muistan taas arvostaa omaa tapahtuma-köyhää ja muutenkin rahallisesti köyhää, perus-hyvää elämääni. Näin se vain menee...

Uusimmat

Suosituimmat