Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tietääkö kukaan miten paljon on ulosotossa tullut

Vierailija

14 000e pankkivelkaan korkoa 9 vuodessa? Onkohan oikein kun maksettu 10000e ja jäljellä samanverran? Eli 6000e korkoa vai miten lasketaan? Kiitos jos joku tietää.

Kommentit (7)

primen mukaan. Kuluja perinnän kautta on tullut myös.Eiköhän sun pitäisi tietää kuinka paljon lainasi korko on ollut ja millaset lainaehdot muinoin oli. Oliko sidottu korko tai esim 12 kk prime.

7000e ja jäljellä samanverran mutta korkoja on siis jo maksettu 3000e ja samanverran vielä maksamatta? Mitenkähän ne korot tulee, pamahtaako aina tiettynä päivänä vai miten? Kiitos jos joku jaksaa vastata. Nyt siis maksamatta 10000, koska taas tulee korkoa päälle?

Veloille on määritetty yleensä myös viivästyskorko, eli jos normaali lainakorko on esim. 5% vuodessa & jätät sen lainan maksamatta, niin maksettavaksi tulee myös n. 11% lakisääteinen viivästyskorko tuon normikoron päälle. Eli kyllä kun lainan päästää ulosottoon, niin korot juoksee ihan erilaista vauhtia kuin jos maksaisit sitä samaa summaa pankkiin. Sit on vielä käsittelykulut, jotka ulosotto ottaa jokaisesti lyhennyserästä (jos en väärin muista niin ovat n. 12e/erä)... + tietty oikeudenkäyntikulut yms.

Uusimmat

Suosituimmat