Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä muroja annat 1 vuotiaallesi? Siis jos annat :)

Vierailija

Olen etsiskellyt jotain muita kuin niitä talk muruja meidän 1 vuotiaalle, utta se on loputon suo rueta käymään kaikkia muroja läpi mitä mikäkin sisältää. Etsin siis sellaisia joissa ei olisi ylimääräisiä "myrkkyjä" ja sokeria.

Sivut

Kommentit (23)

Meillä on saaneet lapset 1-vuotiaana keksiä ja pullaa, karkkia muttei toki päivittäin. Välillä saavat jopa mehua ja limppariakin. Kohtuus kaikessa, minusta kaikkea voi maistella, paitsi alkoholia. Niin, että nakelkaa nyt niitä kiviä tännekin.3-vuotiaamme kävi juuri hammaslääkärissä ja kehuivat, että hampaat on hyvin hoidetut, puhtaat, valkoiset ja terveet, eikä reikiäkään ollut.

Enkä minä ainakaan pysty olemaan niin ilkeä, etten pienemmälle antaisi, kun kerran isompi saa.. (pulla, keksiä, joskus muutaman naminkin)

kaikkea syödään kohtuudella niin tulee terve suhtautuminen ruokaan jo pienenä!

Saa joskus myös suklaata ja muutenkin sitä mitä muutkin kahvipöydässä, satunnaisesti! 1-vuotias voi jo syödä samaa kuin muut. ruuan jälkeen otetaan Xylitol-pastilli. Ruokin lastani hyvin monipuolisesti, saa aina itsetehtyä ruokaa ja paljon vihanneksia eri muodoissaan. Minusta monipuolisuus on tärkeää. Ei satunnaisella herkuttelulla ole niin väliä, vaikkei se toki välttämätöntä olekaan! Kukin tavallaan.

suosittelen niitä maissinaksuja, jos tarkoitus on vain "viihdyttää" vauvaa. Ne maistuu isommillekin (ainakin meillä). Niissä on vain maissia. :)

Onko teillä useampia lapsia? 1-vuotias nimittäin kyllä jo osaa kovasti haluta samaa kuin isommilla sisaruksilla. Aina ei tietysti saa mitä haluaa, mutta ei kaikkea halua ja voi kieltääkään. Murot ja pullat mielestäni aika pieni paha kuitenkin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat