Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Juon lähestulkoon joka päivä,viiniä olutta,siideriä ainakin kolme annosta päivässä,joskus enemmänkin.

Joskus juon ensimmäisen viinilasin tai oluen jo lasten lounasaikaan.

Voin olla juomatta muutaman päivän mutta sitten on pakko saada jotain tai pää hajoaa.

Kaksi lasta ja mies paljon työn takia pois kotoa.

HArmittaa mutta tuntuu etten muuten selviä.

Kommentit (11)

Jatka huoletta. Eri asia jos dokaat niin, että olet lärvit, sammut tai jätät lapset hoitamatta. Kolme annosta päivän mittaan ei aiheuta edes hiprakkaa...

Toiset eivät voi arvioida tilannetta paremmin kuin sinä itse voit.

Eli jos 3 annosta on sinulle liikaa, tarvitset apua. Kannattaa hakea sitä juuri nyt, kun tulit tännekin asiasta puhumaan. Olet jo aloittanut avun hakemisen, jatka sitä! Tsemppiä!

Oma isäni on alkoholisti, enkä halua enää olla hänen kanssaan missään tekemisissä. On mielestäni tuhonnut niin monen elämän, varsinkin äitini. Älä tee sitä samaa virhettä omien lastesi kanssa.

Lapsia ei oteta pois. Naapurit ja ystävät EIVÄT saa tietää. Mutta jos jäät yksin kamppailemaan ongelmasi kanssa, tilanne saattaa riistäytyä käsistä ja pelkosi voivat muuttua todeksi. Ole siis viisas nainen ja katso ongelmaasi suoraan silmiin. Olet hyvään aikaan liikkeellä!On inhimillistä tuntea häpeää, mutta ongelmasi kanssa olet arkipäivää terveydenhuollossa. Sinua voidaan ja halutaan auttaa, kunhan nyt rohkeasti maanantaina hakeudut oikeaan ositteeseen. Menen huomenna taas töihin, jossa kohtaan heitä, jotka eivät hakeneet ajoissa apua. Onneksi sinä ymmärrät tilanteesi ja jo maanantaina aloitat järjestämään elämääsi.

Hae apua pikimmiten = ensi viikolla (heti maanataina). Mene terevyskeskukseen tai soita A-klinikalle. Ammatti-ihmiset ohjaavat sinut jatkohoitoon. Jatkaessasi noin, määrät tulevat kasvamaan ja ongelmat lisääntymään. Hoito on tuloksellisinta mahdollisiimman varhaisessa vaiheessa! Tilanne on vielä suhteellisen helppo saada kontrolliin. Tee se perheesi ja ennen kaikkea itsesi vuoksi. Onnea matkaan!PS: Et ole ainoa samojen ongelmien parissa pyörivä. Olet sikäli onnekas, että tiedostat ongelmasi. Se on hyvä alku!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat