Vierailija

Siihen vaan sitten satamaan teltta pystyyn.

Kommentit (4)

Oon nyt selaillu kaikki mahdolliset sivut, mutta en löydä etsimääni. Haluaisimme ulkomaille, ihan mihin tahansa, tarkoituksena vain rentoutua perheen kesken, ajankohta heinäkuussa. Lähdössä olisi kaksi aikuista sekä 2 v. ja 6 kk lapset. Olemme reissanneet paljon, ja toukokuussa olimme Roomassa, jossa ihan kaikki meni pieleen lähtien siitä, että 2 v. sairastui siihen että paluulento oli pahasti myöhässä, kaikkea muuta siltä väliltä. Nyt haluaisimme vain toipua tuosta reissusta pienellä budjetilla. Joka paikkaan tuntuu maksavan n. 1000 e ja ylikin 3 vrk majoitus ja lennot. Vinkkejä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oletteko katsoneet Ryanairin sivuilta, Tampereelta vaikka Dubliniin? Tai Frankfurtiin, Saksaa ovat monet kehuneet, löytyy halpoja majataloja ja kaunista luontoa. Blue1:lla Kööpenhaminaan ja leirintäalueelle yöpymään?Pärnuun pääsee edullisesti esim. Ikaalisten Matkatoimiston tjsp kautta. Jurmala Latviassa on saanut myös kehuja. Lautalla yli Tallinnaan, sieltä bussilla eteenpäin, tai oma auto mukaan.Onhan noita, Air Berlin on aika edullinen myös, Saksan kautta sitten eteenpäin jos maa ei nappaa.Äkkilähdöilläkin kannattaa miettiä matkaavansa, jos perinteistä rantalomaa tahtoo. Juuri oli Deturilla Turkkiin 199 viikko. Finnmatkoilla oli 195 myöskin Turkkiin. Ihana maa, edullista, hyvää ruokaa ja kaunista luontoa.

ryanairilla lontooseen ja siitä vaikka junalla ( n.tunti-kaks, menee suoraan lentoasemalta ) bournemouthiin, brightoniin tai muuhun kivaan pikkukylään etelään tai pohjoiseen ja siellä bed and breakfast paikkaan. ovat kivoja!tai sitten halpis lennolla Riikaan, on kiva kaupunki ja sielläkin bed and breakfast paikkoja. toi 6kk ei ehkä fiksua telttaan..tallinnaanhan myydään aika halvalla parilla sadalla laivalla yli ja hotellissa yötä siellä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat