Vierailija

.

Kommentit (24)

vesirokkovirus, on se erityisesti sairaalle lapselle hengenvaarallinen!!!!! Rakkulavaiheessa olevasta vyöruususta voi saada vesirokkotartunnan joten siksi!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsen silmät muurautuivat joka yö ja aina päiväunilla tiiviisti umpeen ja se oli ihan paniikissa aina kun heräsi vähänkään, edes keskellä yötä vähän havahtui.

Korvatulehduksesta tuli kolmen viikon piina, kun imusolmuke tulehtui ja turposi. Lopulta leikattiin päivystyksessä ja sairaalassa meni 5 vrk ja vielä kotonakin oli 2 vrk nenämahaletku. Kaiken huipuksi toiseen korvaan jäi liimakorva tästä ekasta tulehduksesta, vaikka antibioottia sai 3 viikkoa suun kautta ja suoneen.

Ja nimenomaan lääkärin ja terveydenhoitajan luvalla lapsi oli koulussa. Vyöruususta ei tartu vesirokko kovinkaan helposti. Tarvitaan ihan rakkulohin koskemista ennen kuin siitä tarttuu. Vesirokkohan tarttuu tosi herkästi. Niin mikä se vyöruusun vaara on, voisitko vastata (jos ei nyt siis vesirokosta puhuta)?

Muuten varmasti vesiepidemian aiheuttama vatsatauti, vaikka siitäkin poika selvisi tosi helpolla. Hän oksensi puolesta yöstä puoleen päivään ja sitten tauti oli ohi. Monilla kavereilla tauti kesti viikkoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat