Kotiristiäisissä vierailla kengät jalassa vai voisiko olla ilman?

Vierailija

Mietin että miten itse äitinä pukeudun, voinko viestittää vieraille että olisi parempi olla ilman, jos olen itse avojaloin? Tulossa lähimmät sukulaiset, pieni määrä vieraita. Juhla-asuun kuuluu kengät juu, mutta voisiko olettaa ihmisten ymmärtävän vauvaperheen tällaisen toivomuksen? Miten yleensä toimitaan, onko kokemuksia? Kiitos!

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

menisitko kirkkoon paljain jaloin? Inhottaa ajatus etta ihmiset ottavat kengat hikisista jaloistaan ja sitten levittelevat bakteerejaan ja jalkasieniaan ympari huushollia.

Vierailija

lattioita. Meillä kuljetaan kengillä sisällä ihan normaalisti ja niin toimitaan myös siskoni perheessä kun myös vanhemmillani. Liekö siinä syy, ettei minulla, siskollani, hänen lapsillaan tai minun lapsillani ole ensimmäistäkään allergiaa.

Vierailija

likaa pelkäät. Juhlavaatteisiin pukeutuneita ihmisiä ei voi pyytää ottamaan kenkiä pois. Todella moukkamaista. Ja entäs pappi? Hänenkö pitäisi paljain varpain tai sukkasillaan pitää seremoniaa. Ei helevetissä.

Vierailija

Ristiäiset olivat tänään ja paikalla olivat vain lähisukulaiset. Eli pieni piiri.Kaikki ottivat ovella kengät pois. (Kenelläkään ei edes ollut mitään erityisen hienoja korkokenkiä.) Papilla oli tullessa rennot, hieman lenkkareita muistuttavat kävelykengät ja myös hän jätti ne sujuvasti eteiseen. Toimii ilmeisesti talossa talon tavalla. Itse muistin koko tän kenkäjutun vasta itse seremonian aikana, kun vieraita katselin. Oli siinä alussa sen verran paljon muuta mietittävää...Pappi oli nuori ja rento. Ristiäiset menivät loistavasti ja vauvakin väläytti tänään ensimmäisen hymynsä! Jäi hyvä mieli juhlista.Mukavaa kesän jatkoa kaikille!T. juntti ap juntteine sukulaisineen =)

Vierailija

tamineissa sukkasillaan.Jos pelkäätte likaa, niin älkää sitten helvetissä pitäkö juhlia kotonanne.Minä ainakin kääntyisin ovelta takaisin, jos en saisi juhlissa pitää kenkiä jalassa.Korkokenkäni ovat varsin oleellinen osa juhlaasuani.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat