Tietäisikö joku sormen murtumista?

Vierailija

Vitsit, kun poika tänään oli nostanut pihakiveä ja jotenkin sormi jäi kiven ja maan väliin. Kivet ovat sellaisia parin kilon kokoisia ja alla joustavaa hiekkaa, sormessakaan ei ollut kuin pieni naarmu. Laitettiin sitten laastari ja poika leikki ihan normaalisti päivän, vähän ehkä aristi kättä mutta ei valittanut kipua. Nyt illalla huomasin kuitenkin sormen pään ja nivelen kohdan tummuneen, turvotusta ei juuri ollut, kosketusarka oli päältä... Voisiko se nyt olla murtunut sittenkin? Onko kellään sormi murtunut, joten voisitko kertoa, olisiko se sormi murtuneena todella kipea?

Kommentit (3)

Vierailija

Ei tarvi edes olla musta tai turvonnut ollakseen murtunut.

Itselläni meni joskus lentopallossa sormi murteeseen. Terveydenhoitaja sanoi että ei oo murtunut koska ei turvoksissa eikä musta.

Toisin oli kun menin röntgeniin. Hiusmurtuma.

Vierailija

sitä lähinnä pohdinkin, että pitäisikö murtuneen sormen olla kipeä, kun poika ei sitä juuri valitellut. Tosin hänellä on kyllä aina ollut aika korkea kipukynnys.... Mutta ei kai sitä auta kun lähteä huomenna lääkäriin, kun näytti sen verran hurjalta nuo mustelmat...

Vierailija

sormi ja mustelma sekä kipua, kipulääkettä kannattaa antaa.Kuvattiin ja sitten lastaan niin että kiinni viereiseen sormeen joka tukee kipeää sormea, pari viikkoa lastassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat