Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä tapahtui survivorissa ?!?!

Vierailija

näin vain alun ja lopun. miks ne äänesti sen erican pois, sehän oli vahva kilpailija, ja piti sensijaan sen vanhan "mummelin"

Kommentit (2)

Vierailija

la 14.6.2008

(Snakes are misunderstood)Earlin, 35, johdolla vedettömät ravulaiset lipoivat lehtien pinnoille kertyneitä vesipisaroita kovaan janoonsa. Heimo sai huokaista helpotuksesta, kun Erica löysi leirin läheisyydestä kasapäin ananaksia. Karkotussaarelta palannut Sylvia oli järkyttynyt alkeellisista oloista - olihan hän ollut leirinrakennuksessa päällepäsmärinä arkkitehtuuritaitojensa takia. Michelle, 23, ei ollut innoissaan Sylvian saapumisesta, sillä hän ei pidä tämän vahvasta persoonasta.Motossa sen sijaan nautittiin täydellisestä leirivarustuksesta. Kylmiä väreitä kisailijoille aiheutti silmänsä satuttanut Boo, joka iski veitsellä käteensä ja kaiken kukkuraksi retkahti riippumatolta maahan. Onni ei totisesti ollut miehen puolella, mutta säikähdyksellä selvittiin.

Palkintokilpailussa pottina oli kalastustarvikkeita. Bonuksena kisaisäntä Jeff Probst lupasi Ravu-joukkueelle tulentekotarpeet, jos he voittaisivat. Ravu ottikin johdon tasaväkisessä tehtävässä, mutta Moto kiri kiinni ja ylsi lopulta voittoon. Ravu jäi ilman tulta. Voittajat passittivat karkotussaarelle Earlin, joka säikähti pahanpäiväisesti saarella kuhisevia myrkkykäärmeitä.Ravussa mielipiteet alkoivat kääntyä kisan aikana kilahtanutta ja kiljunutta Ericaa vastaan, sillä hän osoitti huonojen hermojensa lisäksi taitamattomuutta tiimityöhön. Äänestyksessä selvisi, että Erican ohella lähtijöiden listalla oli Sylvia, jonka määräilevä käytös oli alkanut ärsyttää muita. Ääniä tipahtelikin tasaisesti heille molemmille, mutta lopputuloksena Erica sai poistua Fijin saarilta. Louisianasta kotoisin oleva 27-vuotias Erica oli tuloksesta tyrmistynyt. "Olen erittäin järkyttynyt ja pettynyt. Jos lähdette kisasta kotiin tyhjin käsin, voitte miettiä, oliko oikein tiputtaa minut ulos", hän vaahtosi.

Vierailija

Mutta tänään katoin ja näin mä sen näin:Se toinen porukka oli ihan nälissään ja kylmissään ku niillä ei ollu vettä eikä tulta. Ne etti joka paikasta jotain syötävää. Sitte tuli sellanen nainen veneellä jostain ja sitte ne rupes halkomaan jotain hedelmiä, kookospähkinän tunnistin. Sitte veneellä tullu nainen yritti sytyttää tulta silmälaseilla, ei onnistunu, olipa ihme. Taas ne etti ruokaa, eikä löytäny ku raakoja mangoja. Sitte ne löysi ihan niitten leiripaikan vierestä ananaksia ja niitä nauratti.No se toinen jengi voi sitten paremmin ja se yks niistäö oli ollut koditon ja kiipeili puissa sellasen miekan kanssa ja otti jotain hedelmiä. Niille ei tullu ketään veneellä.Sitten ne joukkueet kilpaili, niitten piti meloa jonkun poijun ympäri ja kerätä sellasia laatikoita joissa oli lipputankotarpeet ja lippu. Ja sit se piti se salko pystyttää. Se voitti se joukkue, jolle ei tullu ketään veneellä. Ne sai jotain kalastustarvikkeita palkinnoks.Se yks äijä siitä huonommasta joukkueesta joutu johonkin toiselle saarelle ja sai jonkun vihjeen jostain talismaanista. Ja sit se oli paniikissa, kun se nainen joka tuli veneellä oli saanu kans jonkun vihjeen.Sit se yks äänestettin pois.

Uusimmat

Suosituimmat