Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ero tulossa

Vierailija

Se päätös tehtiin tänään. Ei tästä enää tule mitään. 2 viimeistä vuotta olleet yhtä kituuttamista, mies ei ole tullut vastaan missään. Nyt kun saatiin päätös tehtyä sai minulle todella kovan syyllisyyden aiheutettua, koska mielestään minun asenteessa vika.

Jotenkin paha olla, mies on kuitenkin tehnyt paljoan pahaa viimeisien vuosien aikana ja olen antanut kerta toisensa jälkeen anteeksi, nyt syy onkin kokonaan vain minussa ja asenteessani.

Lapset surettaa, mies on kuitenkin todella hyvä isä.Kiitos kun sain purkaa, paha olo vaikka tätä haluan.

En enää koskaan aijo ryhtyä parisuhteeseen, haluan elää tästä eteenpäin vain lasteni kanssa.

Kommentit (9)

Vierailija

tsemppauksista, kyllä mä/me varmasti pärjätään vaikka nyt se uuteen siirtyminen tuntuu kauhealta ja pelottavalta. Olen tiennyt tämän oikeasti jo pitkään, en ole vain halunnut luovuttaa, jotenkin sitä on halunnut että perhe pysyy kasassa.

Huomenna tai ainakin kk päästä varmasti tuntuu jo paremmalta..toivottavasti :)

Vierailija

Mulle ero huonosta suhteesta oli sitten loppujen lopuksi suuri helpotus, vaikka hetken itketti se uuden aloittaminen..Ja hyvin pärjättiin lapsen kanssa. Uusi mieskin astui kuvioihin aika pian, ja ihana onkin! Vastakohta ex-miehelle, olen erittäin onnellinen:)

Vierailija

ja nyt ehkä olen löytänyt ihmisen elämääniAika pienet sinulla nuo lapset kuitenkin on, minun lapset oli erotessa 9 ja 13.Hyvin me saimme asiat sujumaan alku ajan ahdistuksen jälkeen

Vierailija

tulee synteesi ja sulle selviää, kuka on tehnyt mitäkin väärin. Sinäkin varmasti jotain. Loppujen lopuksi sua lakkaa harmittamasta, että mies ei ottanut teoistaan vastuuta, koska sun oma prosessi joka tapauksessa on edennyt päätökseensä, mies käyköön omansa.

Uusimmat

Suosituimmat