Vierailija

Lapsella on todella tukala olo, kuume on laskenut, mutta ihottumaa kaikkialla... neuvolaan ei saa tänään yhteyttä, joten tietääkö teistä kukaan?

Kommentit (11)

n. viikon putkeen ilman lääkärin määräystä. Vahvempia ja pitempäänkin ollaan jouduttu käyttämään, ennenkuin kaikki allergiat selvisi. Nyt 4v lapsen iho on täydellinen ja allergiat parantuneet.Mutta antihistamiini voi auttaa paremmin nokkosrokkoon kuin kortisoni, niihin tarvitaan resepti alle 6v:lle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voi herran tähden sentään! Siis ei rokotuspaikalle voi laittaa mitä sattuu! Sen reaktion siinä aiheuttaa heikennetyt taudinaiheuttajat ei mikään tavallinen allergia! Huhhuh! Ettehän oikeasti ihmiset ole noin typeriä!

Tuollaiseen rokotuksen aiheuttamaan reaktioon ei saa alkaa noin pienellä mitään lääkitsemään ilman lääkärin neuvoja!

Muutoin normaali ihottumaan voi kyllä toki laittaa 1%kortisonia.

Ammatiltani olen sairaanhoitaja.

kannattaa tarkkailla lasta hengitysteiden turpoamisen varalta.

En tiedä, saako reseptittömiä allergialääkkeitä lapsille. Meillä lapselle määrättiin tuolloin Ataraxia ja myöhemmin toiseen vaivaan vauvalle Aeriusta. Kysy apteekista!

Ja jos antihistamiinia määräävät. joudutte sitä kuitenkin sieltä kylältä hakemaan. Noin pienelle kun ei voi antaa mitä vain. Ja samalla reissulla voitte vaikka käydä sitä pistosta näyttämässäkin. Itse en antaisi lupaa kortisonin käyttöön.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat