Vierailija

Itse en edes uskalla laskea, paljonko kolmen viikon autolomalla Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa oikein tuhraantuu näillä bensan hinnoilla. Viiden hengen yöpymiset, laivamatkat ja hyväruokaiset koululaiset taitavat tulla aika kalliiksi. Toivottavasti selvitään 5000 eurolla?

Sivut

Kommentit (38)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

matkat 2700€ + auto 288€ + käyttörahat varattu 2250€ = 5238€ + tonni ostoksiin (ja bensaan). Näin 2+1 Espanjassa.Viime vuonna meni n. 9000€ Ranskassa mutta reissussa oli 7 henkeä (tästä puuttuu vielä nuorison omat shoppailut)Molemmat reissut 2 vkoa

Lainaus:

Eväisiin. bensaan ja huvituksiin kannattaa varata vähintään 150€/pvä (ehkä mielummin 200) joten lisälaskua tullee 4 vkolta n. 4500€ . Riittänee 4-5 hengelle.t lukuisia euroopan autoreissuja tehnyt.
Apuva! Me nimittäin suunnitellaan automatkaa ja tuosta päätellen reissun laskuja saa vissiin maksella koko ensi talven :-(

Lintsillä jo käytiin, ja oli sellainen vapaalippu systeemi, ei maksanut meille, kuin yhdet popparit. =)Säästetään talven lomareissuun, ollaan kuukausi kaukomailla! =D

säästetään rahat ensitalven reissuun. Ehdin jo varatakin kesämatkan Kreikkaan, mutta peruin sen. Tarkoitus on tehdä parempi matka sitten talvella ja viimeksi käytiin kuitenkin maaliskuussa Kanarialla. Kesäohjelmassa laivareissua, Muumimaama, Puuhamaa, Särkänniemi ja varmaan käydään Hangossa ja kierrellään E-Suomea. Budjettia ei ole enää, se rahamäärä menee, mikä on tarpeen, jotta voidaan tehdä nuo reissut.. Säästetään tuosta kesämatkasta kuitenkin 3500 euroa (ja kuitenkin olisi käyty ainakin Puuhamaassa ja Muumimaassa)

Tulossa 2 yötä kylpylässä ja muumimaailma-päivä (yht 180e yöt ja sisäänpääsy).Lisäksi ollaan omalla mökillä mistä mahdollisesti retkiä esim puuhamaahan.

Syödään yleensä aika edullisesti jossain lounaspaikoissa lounareilla ja harrastetaan eväitä välipaloiksi.Tulossa siis kiva kesä; uintia, huvitusta, luontoa, yhdessäoloa.

Täälläkin yksi perhe joilla ei oikein varaa matkustella. ehkä jossakin vähän käväistään. Muutamalla satasella pitäis lomailut onnistua tänä kesänä :(

Täällä tehdyn kyselyn perusteella varaamme 200 €/päivä eli yhteensä 2000€ käyttörahaa. Lisäksi tuohon tulee päälle bensat, laivaliput sekä ruokailut Tanskassa ja Ruotsissa. Ja kuka tietää, ehkä paluumatkalla eksymme jonnekin Ruotsin tai Tanskan kohteeseen huvittelemaan... Uskaltaakohan loppusummaa edes laskea? Kyllä kaikkinensa menee varmaan 4000-5000€!Kyllä näihin autoreissuihin rahaa palaa ihan eri malliin, kuin pakettimatkoihin.... Halvempaa olisi lentää jonnekin pariksi viikoksi!

Muutama kymppi menee bensoihin. Ei ole kiinnostusta matkustella muuta kuin omalle tontille ja takaisin ;-)Jos oikein hurjaksi heittäydytään saatetaan käydä Ruotsissa ja silloin menee sitten muutama satanen.Kesän budjetti varmaankin alle 500.

No onpas Teillä lomasuunnitelmia!oikeasti hämmästyin miten isoja matkoja perheet tekevät ja että paljonko he niihin laittavat rahaa!Olemme mielestäni hyvätuloisia, mutta meillä uidaan, saunotaan, leikitään, pelataan, ollaan kasvimaalla - Lintsillä käydään ja mummolassa sekä ystävillä ja sukulaisilla.Onko uusi trendi lomailla kesäisinkin ulkomailla? Itse haluan kesällä olla Suomessa.Mutta hyvää lomaa ihan jokaiselle vaikka hieman hämmennyinkin lomiin laitettavista summista :-)

syötte ja olette. Esim huvipuistoon tai vesipuistoon 4h perheeltä menee hyvinkin 50-70€ sisäänpääsyyn, vaikka eihän niissä joka päivä käydä. Yksi ateria ei riitä per päivä, eikä mäkkärissä kannata maailmalla syödä - sitä saa kotonakin. Emmekä myöskään hirveän usein tyytyneet sämpylöihin kun ruokaa sai samaan hintaan. Majapaikoissa teimme päiväpalan itse (yl. salaatteja, leikkeleitä, hyvää leipää ja hedelmiä) mutta illalla olemme aina käyneet ulkona syömässä.Toisaalta joku maa voi yllättää iloisestikin, olimme varanneet Ranskaan 7 hengen reissulle 250€/pvä ja rahaa jäi ylikin.

Eväisiin. bensaan ja huvituksiin kannattaa varata vähintään 150€/pvä (ehkä mielummin 200) joten lisälaskua tullee 4 vkolta n. 4500€ . Riittänee 4-5 hengelle.t lukuisia euroopan autoreissuja tehnyt.

Rahaa menee ... riippuen siitä minne mennään. jos mennään kaupunkisatamiin niin sitten enemmän mutta jos kokkaillaan ulkonuotiolla niin on halvempaa. Harvoin tuota tule e laskettua ja suurin osa kuluista koostuu kuitenkin ruuasta, kahvilakäynneistä tms joita tulisi tehtyä muutenkin.

Lomat alkoivat ja 11 pvää vietimme Kreikassa. Mennen tullen Ateenassa pari yötä, jonne siis lensimme ja sieltä laivalla saarelle viikoksi. Meillä kaksi lasta 5 ja 7v. Rahaa meni n.3500, loppuloma mökkeilyä ym. Veikkaan 5000 pinaan lomabudjettia yhteensä.

särkänniemeen mennään ja se on sit siinä, tällä hetkellä rahatilanne pikkasen sellanen et ei paljon käydä missään, kaikki rahat menee rempnttiin, mut me nautitaan sit uudesta kylppäristä ja keittiöstä... =)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat