Vierailija

.

Sivut

Kommentit (230)

Mikä se sellanen viesti on, että ette sitten eronneetkaan? Kai kysyit sitä mieheltäsi?

En muutenkaan nyt ymmärrä sitä, että jos miehelläsi ei ole oikeasti mitään salattavaa, miksei hän voi näyttää sinulle tilitietojaan? Minusta sinun pitäisi olla rehellisen utelias kaiken suhteen, kysellä suoraan ja vaatia näyttöä. Onhan sinulla tässä perusteita epäillä pettämistä. Kysyt, keitä ne nimet kännykässä on jne.

Jos mies kieltäytyy yhteistyöstä, niin se on sitten ihan selvä juttu. Mutta jos on oikeasti halukas saamaan asiat kuntoon, niin varmasti haluaa todistaa syyttömyytensä. Jos on aiemmin pettänyt, se riittää kyllä perusteeksi miehelle, ei hänellä ole mitään syytä suuttua siitä, että epäilet, jos kerran tällaista harrastanut on ennenkin.

lueskella miehen puhelimia ja " vakoilla" tms. Minusta kissa pitää vaan nostaa joka kerta pöydälle, kun on epäilystä. Esim. jos mies on pitkään pois kotoa, kysyä, missä on ollut ja kun kertoo jotain, niin pyytää todistamaan sen jotenkin, jos selitys tuntuu epäuskottavalta. Etkö kertonut, että olet hänen tilinauhoistaan tai jostain huomannut, että on ollut " työvuorossa" silloinkin kun ei ole oikeasti tilinauhan mukaan ollut tai on pitänyt pekkasia, mutta ei ole ollut kotona. Mikset esitä näitä miehellesi ja kysy, mitä se tarkoittaa.

Vai luuletko kuitenkin, että pelkosi on turhaa ja mies suuttuu ja jättää sinut ilman, että onkaan tehnyt mitään väärää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ap:ta en usko ihan varauksetta, mutta näinkin voi toista vakoilla:on kaksi puhelinta ja kaksi liittymää. Toisen puhelimen jättää vaikka autoon piiloon linja auki kun mies lähtee sillä reissuilleen ja kuuntelee sitten toisessa päässä mitä tapahtuu.

nordealla on muistaakseni jokin tietty käyttäjätunnus ja sitten salasananro, joka vaihtuu joka kerta... ja sama homma osuuspankilla, joten jos miehesi ei opi 20 numeroyhdistelmää ulkoa, ja niiden järjestystä, niin hänellä on jossain lappu, jossa lukee vaihtuvat salasanat. Ja eiköhän tuo ole jo selvä, mies pettää, heitä pihalle, vaikka olisikin vaikeeta... Kyllä niitä yksinhuoltajia on maailma pullollaan ja suurin osa on selvinnyt erostaan.

23 idea on aivan loistava!!! Nyt vaan avaat itsellesi uuden liittymän (lapsesi on varmaan niin nuori että jos kyselevät syntymäaikaa niin ihmettelevät varmasti). Jos kyselevät tarkemmin sano vaikka että teillä on usein sukulaislapsi hoidossa jolla ei ole omaa kännykkää ja jolle voisit tällöin lainata omaasi, mutta haluat siihen paikannuksen.

Pakota mies seinää vasten ja sano et tiedät että sillä toinen!

Toisaalta mitä sitten tekisit jos sillä taas on toinen?? Toimi sitten sen mukaan. Tai sano ainakin miehellesi, ettei hänellä ole sinuun enää luottamista ja aiot toimia yhtä vapaasti kuin hänkin. Eli uusia suhteita peliin sinullekkin. Ei kai hän voi sinulta kieltää sitä mitä ei itseltäänkään!

Ota nainen ja toimi, tuo on jo järjestelmällistä mieheltäsi ja on tullut vaan varovaisemmaksi. Tuo mies ei parempaan pysty, hyväksy se jos haluat hänet pitää!

sitä mieltä että naitujen naisten ja pienten lasten äitien tulisi vaan ummistaa silmänsä miehen touhuilta ja keskittyä kotiin ja perheeseen. tärkeintähän on kulissit ja ehjä koti? no mummu on kyllä vähän hassahtanut muutenkin, melkein satavuotias.

aluksi uskon ap:ta mutta sitten alkoi juttuihin tulla yhä enemmän epäjohdonmukaisuuuksia..

Mies nollannut auton matkamittarin ! Jokainen tietää että sellaista ei kovinkaan helposti voi tehdä, pitää olla käytettyjen autojen kauppias ;-) joo ja varmaa mies sen tekisikin tällaisessa tilanteessa. Ei tulisi ikäviä kysymyksiä ei.

Jos mies on töissä ja vaimo ei ole varma, onko vai ei, niin miksi vaimo ei soita sinne. Sellaista työpaikkaa EI OLE jonne ei voisi soittaa miehelleen.Nämä kaksi varmistivat tämän provoksi

paina päälle kuin yleinen syyttäjä! Jyrää, ettei hänellä ole mahdollisuuksia luikerrella. Käytä sanoja tiedät yms. vakuuttavia sanoja. Liioittele asioita. Jos hän kysyy vastakysymyksen esim. " no mikäs tämän naisen nimi muka sitten on?" niin sanot kylmän rauhallisesti, että kas kun ei esitellyt nimeään, mutta voit soittaa vaikka uudestaan.

Vähän aikaa mies kiemurtelee, mutta murtuu taatusti painostuksen alla yhden illan kuluessa!

Ole vakuuttava!

jos esim menee kauppaan ja sit jollekin kaverille niin siitä tulee n. joku km määrä, jos heittelee useammalla 10km toistuvasti niin voit alkaa kyselee " missäs oot käyny" ?

työkaveri oli nähnyt miehen samassa baarissa ja jonkun naisen kanssa ja tosi vaikeaksi meni. Ja silti kiisti. Kiinni jäi, eikä myöntänyt, mutta sydämessäni tiesin...

Kuinka usein noita salaperäisiä menoja on miehellä ollut? MEinaan, että jso tosiaan seuraisit tai pistäisit jonkun seuraamaan, niin ei olisi kiva kovin montaa hukkareissua tehdä. Minä soittaisin miehen kännykästä niihin outoihin numeroihin. JA ihan miehen nähden tai ainakin niin, että hän tietää.

Heti vaistosin, kun toinen suhde oli alkanut että joku mättää. Mieleeni ei kumminkaan edes tullut toinen nainen, kunnes myöhemmin alkoi hälyytyskellot soida ja pian löysinkin sitten miehen kännykästä toisen naisen viestejä...Ikinä en muuten aiemmin ollut hänen kännykkäänsä katsonut. Musta semmoinen oli todella typerää, nyt kumminkin vaisto kehoitti ja oikeassa oli....

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat