Vierailija
Helsinki. Äitiä ja vauvaa pahoinpidellyt 44-vuotias mies sai vuoden ja kolmen kuukauden vankeustuomion muun muassa kolmesta pahoinpitelystä. Mies teki rikokset Helsingissä toissa kesänä.

Nainen asui vauvan kanssa omassa asunnossaan, jonne lapsen isä tunkeutui teettämillään avaimilla. Hän pahoinpiteli ensin naista muun muassa keittiöveitsellä ja roikotti sitten neljän kuukauden ikäistä poikaansa ilmassa ja viskasi tämän sohvalle noin metrin päästä. Hän yritti myös vaimentaa lapsen itkua pitämällä kättään tämän suun edessä. Lapselle tuli mustelmia.Helsingin hovioikeus alensi kolmella kuukaudella Helsingin käräjäoikeuden tuomiota. Käräjäoikeus oli pitänyt vauvan pahoinpitelyä törkeänä mutta hovioikeus katsoi sen tavalliseksi pahoinpitelyksi.

Kommentit (10)

niin, että äänestäkää vaan niitä puolueita, jotka eivät ole mitään asialle tehneet. SDP, RKP, kokoomus ja keskusta eivät tee mitään raiskaajien, pedofiilien ja lasten hakkaajien tuomioille vaikka pystyisivät kun siellä hallituksessa niin usein ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta ehkei vauva nyt siis ihan niin tajunnut, että tässä joku tunkeutuu asuntoon jne... Äh, unohda. Siis tarkoitin vain, että varmaan hirveää myös tulevaisuutta ajatellen, lukot moninkertaiset tms. Itsekin elänyt väkivaltaisen ex-ukon pelossa ja sai aina luikkia peläten mistä se nyt taas hyppää...7

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat