Seuraa 

Oletteko tilanneet turvaistuimia Saksasta taikka muualta ulkomailta netin kautta? Mistä osoitteesta ja kannattiko?

Kommentit (9)

Lisäksi näin supisuomalaisena junttina kun en ymmärrä saksan kielestä sanaakaan, niin mistä ihmeestä noista tajuaa mitään?! Tarvittais istuin tytölle, jonka saa sekä selkä että nenä menosuuntaan...Jos jollain on kokemuksia tai vinkkejä, ilomielin otetaan vastaan...~Tintu ja Oona

Jos luet vielä tätä ketjua, niin sinulle kysymyksiä:Tilasitteko nuo Recaro Young Sportit? Kiinnostaisi minuakin hiukan... Kuinka paljon sanoivat toimituskuluiksi? Maksoitko luottokortilla, etukäteismaksulla vai miten?Ja kerrothan kun istuimet tulevat, kuinka nopeaa oli toimitus ja olettekko tyytyväisiä istuimeen!Kiitos kaunis!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Turvaistuinta ei kukaan tuttavani (emmekä mekään) ole " uskaltaneet" tilata (vaunuja kylläkin). Tähän syynä on se, että vaikka tuotteet ovat hyvin pakattuja Suomeen tullessaan, ovat ne saattaneet saada " kolhuja" ja itse en uskaltaisi käyttää kolhiintunutta turvaistuinta. Kaikkia hiusmurtumia kun ei voi silmillä havaita vaikka tuotteen hyvin tarkastaisi. Vaunuissa en usko, että ne voivat radikaalisti kuljetuksen aikana vahingoittua.

En ole itse tilannut netin kautta mitään, mutta asuimme useita vuosia Saksassa ja olen ostanut sieltä kaikki lastentarvikkeet. Selkä menosuuntaan laitettavia istuimia on niukasti saatavilla, tai me emme nähneet koskaan yhtäkään. Ilmeisesti niitä kuitenkin on, kuten ulkosuomalaisten palstalta ilmenee. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että varmistaa istuimen todellakin sopivan autoon.Meillä on lapsilla ollut Maxi-Cosi XP istuimet ja ne on kyllä todella hyvät, vaikka ne saakin vain kasvot menosuuntaan. Toisen myin jo tarpeettomana ja ostaja oli siitä aivan innoissaan, kun niitä ei kai saa Suomesta.

harrasteta selkä menosuuntaan kuljettamista vauvakaukalon jälkeen. Siellä myydään samalla nimellä istuimia, jotka eivät käy selkä menosuuntaan, mutta Suomessa ja Ruotsissa myytävä malli käy. Erehtymisen vaara on mielestäni ilmeinen.

Ja toinen seikka, jos on puutteellinen kielitaito, niin mitenkäs niistä käyttöohjeista ottaa selvän? Kun turvaistuimen turvallisuuden tärkein asia on oikea asennus ja käyttö, toissijaista on miten hieno tai testivoittaja on kyseessä...

Tosin jos tietää varmasti mitä ostaa ja ymmärtää käyttöohjeen kielen, niin mikäs siinä silloin.

kuinkas luulet, että ne istuimet Suomeen noin yleensä ulkomailta tuodaan, tuskin yhtään sen hellävaraisemmin. Joudutaanhan niitä täälläkin kuljettelemaan ja varastoimaan liikkeissä.Meillä tilattiin juuri pojille Recaron istuimet Saksasta, ovat siellä huomattavasti halvempia kuin täällä, eikä tätä tilaamaamme uutuusmallia edes saa vielä Suomesta! Käyttökokemuksia ei siis vielä ole, tulevat tod.näk. vasta ensi viikolla.Olemme aikaisemmin tilanneet useat rattaat, vaatteita, leluja ym. Saksasta ja ainoastaan positiivisia kokemuksia on kertynyt :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat